Ti is meg szoktátok ölelni a kutyusotokat?
Figyelt kérdés
Kicsit nyáladzós (de csak a nagy melegtől), barátságos kutyám van. Sokat ölelgetem. Ti is szoktátok?2013. máj. 20. 12:07
1/5 anonim válasza:
igen :D és amikor fél vagy stresszel akkor rám mászik és meg kell öleljem :P
2/5 A kérdező kommentje:
:)
2013. máj. 20. 14:34
3/5 compactegon válasza:
én is mindig, ha leül. olyan cuki, hogy az ember vállán a feje (fülében a nyelve...) :D
4/5 anonim válasza:
5 kilós kutyám van, de pont olyan megölelhető méret. Olyankor ráteszi a kis fejét a vállamra:)
5/5 anonim válasza:
én nagyon imádom megölelni. nekem pitem van. nálunk ez úgy zajlik hogy az ágyon ülök, magamhoz hívom, ő a két mellső lábával felágaskodik és tökéletesen át lehet ölelni. a dolog kb így néz ki. [link]
ilyenkor bele is szoktam fúrni az orromat a nyakába és beleszimatolok. szeretem az illatát, nem büdi kutyaszagú hanem tök jó édes illata van. tudom hogy fura szokás, a párom eleinte nagyokat lesett mikor ezt meglátta. ilyenkor tényleg olyan mint egy finom illatos plüss állat. persze nem úgy kezelem, de vannak néha nekem is ilyen elgyengülős pillanataim nah. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!