Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen olcsóbb tápot adjak...

Milyen olcsóbb tápot adjak kutyámnak?

Figyelt kérdés

Egy 15 kg-osnak kellene kb. 2 hónapig valami olcsóbb táp. Rendelni most nem tudok, kimérve se tudok venni. Olyan kellene, ami áruházakba is kapható. Eddig Acanát kapott, és 2 hónap múlva is ezt fog, mert lesz pénzem, de most nagyon nincs. A TESCOsra gondoltam. Nem az olcsóbb párszázas, hanem a másik változatára. 1000 Ft kb. 3 kg. Pirosas feketés zacsija van. Aktív kutyáknak való. (Az enyém nem mozod olyan nagyon sokat, de így csak jobb, mint egy normál táp.)

Szerintetek?

2009. okt. 11. 12:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

Persze hogy szépek tőle,a sok gabona felfújja őket,meg a gabonától szép a szőrük is(nézd meg a kukoricán tartott lovakat).Épp csak megemészteni nem tudják rendesen.Azért használják őket ilyen "tápokban",mert olcsó,a gyártót nem érdekli a kutya egészsége.

Nézd meg az összetételét,melléktermék,meg sok gabona,nagyon igénytelen kaja.Megél rajta persze,de idősebb korában igen sok bajt okozhat,pl.vesebetegség,rák stb.

Persze hogy szeretik,tele van színező és ízesítő anyaggal.Az alapanyagokat enélkül a kutya meg nem enné semmi pénzért.

2009. okt. 11. 22:22
 12/22 A kérdező kommentje:
Akkor mit adjak nekik? A Dog Chow nem jó. Most még van kb. 1 kiló belőle, de sárgásat, pépeset kakil tőle. Lehetne esetleg Pedigree, Friskies meg a Tesco-s. Én azért erre gondoltam, mert a többibe csak 4% a "hús". És ebből kevesebb is kell. Keverjem az Acana Puppyval?
2009. okt. 13. 14:57
 13/22 anonim ***** válasza:
sztem keverd az acanával, sztem így jó lenne. de még a Fides az ami a Dog Chow szintjén van. és az aki azt írta h 2 kutyája van és tescosat esznek, lenne 1 kérdésem hozzá: "Sosem ettek másfajta, jobb minőségű tápot a kutyák?" mert hihetetlennek tartom hogy húdejól megvannak azon. és kíváncsi vagyok h 10 év múlva milyenek lesznek egészségügyileg. nem kötöszködésből mondom, nem akarlak megbántani, csak a kutyáknak akarok jót. persze nem csak a táplálson múlik, hanem a genetikán is, de hidd el rengeteget számít h mit adsz neki. lásd az előttem szólók is írták hhogy hogy lefogyott a kutya miután áttértek a tescosra, nem véletlenül. szinte nincs beltartalma, annak a tápnak.
2009. okt. 13. 15:52
 14/22 anonim ***** válasza:
A Fressnapf is árul elfogadható áron saját márkát,Fitt Fun a neve,és ez még tűrhető minőség,nem is drága.
2009. okt. 13. 16:35
 15/22 anonim ***** válasza:

Az én kutyáim Fides essentialt kapnak.

Esetleg még ajánlani tudnám én is a Migliort, sparban vettünk néha.

Vagy az Aldiban van Rufus, annak viszonylag jó a beltartalma! és luxemburgi táp.

Vagy a Lidlben van Premium nevű táp, asszem az a neve.

Vagy a tescoban a Bono /régen legalábbis volt/

ezek olcsók, de hosszútávon inkább ne egyék ugyanazt.

Tescosat semmiképp ne kapjanak...!

2009. okt. 13. 16:51
 16/22 anonim ***** válasza:
2 kutyás vagyok.Ettek más fajtát is.De prémium tápot még nem.Házi kosztot is adok nekik ami többnyire maradék és néha főzök csirke farhátat is.
2009. okt. 13. 20:09
 17/22 anonim ***** válasza:
a 10 kg-os pedigree 3300ft a lidl-ben.elég olcsó és jó is.
2009. okt. 14. 11:33
 18/22 anonim ***** válasza:
Pedigreeben, Friskieben meg a Tesco-sban is 4% a hús és ezek a legrosszabbak amiket felsoroltál. Menj be egy nagy Tescoba és azokat a márkákat nézd, amik nem ismerősek! Fogsz találni elfogadható árban sokkal jobb tápot is!
2009. okt. 14. 13:34
 19/22 A kérdező kommentje:
Akkor majd körül nézek. A Metroban nincs valami normális táp?
2009. okt. 14. 14:20
 20/22 anonim ***** válasza:
a granultumokban, mint pld a pedigree az elhalt állatok hamuját tartalmazza és csak 4% hús, ami pedig kell a kutyának!!! ajánlom inkább az egyszerű rizst egy kis répával és pld nyers csirkenyakkal, mivel csontra is szüksége van.....és azok a reklámok hogy a kutya széklete szép lesz az csak hülyeség, tapasztalat, mert csak olyan vegyi anyagokat tartalmaz ami széppé teszi
2009. okt. 14. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!