Hogy az olcsóbb és egészségesebb a kutyámnak? Száraztáp, vagy főtt étel (?
Nem jó, ha a száraztápot egész nap előtte hagyod! Csak addig maradhat nála, amíg ott nem hagyja, ha elmegy el kell venni.
. Ha ezt nem így csinálod, rengeteg bajod lesz, pl. válogatósság.
A kettő közül inkább a JÓ MINŐSÉGŰ tápot ajánlanám, de nem hiszem, hogy 8 kutya mellett lenne rá keret, úgyhogy inkább főzz neki.
Úgy ,hogy még nem vezették be a 3 kutyára adózó dolgot!!!Tudja az álat orvosunk is hogy nem tenyésztjük.!ezt bozonyitani is tudom...pedig mind fajtiszta!!!!!Már ha van valakinek kis esze rájön nem éri meg se tényésztés se szaporitéás, nincs neki semmi jövedelme. De nálam ez nem is kélrdés nem szeretem a kutya tenyésztőket sem, mert ott is nagy állca"szeretem a kutyát"""""
Na mindegy. amugy ne mondja meg nekem senki menyi kutyám legyen, mert másnak 2 szer ennyir tehene van! én tartom el, ne mondja meg más mire költöm a pénzem!
Na, itt a baj. Ezért papolunk mindig. Nem tudsz a kutyáidnak jó minőségű tápot adni, mert sokan vannak. Ha egy vagy kettő lenne csak, akkor azok megkaphatnák a legjobbat. Egy ivartalanítással, ami 15ezer, megoldottad volna ezt a problémát. Persze soha nem késő.
Én a kutyáimnak jó minőségű száraztápot + főtt kaját (csirkenyak, farhát), esetleg konzervet adok. Benne van minden és még ízlik is nekik. Ne legyen egész nap előtte. Az igazság mondjuk az, hogy nálunk mindig egyből megeszik, soha nem jutunk el odáig, hogy maradjon és azt el kelljen venni :) A bélpoklosak! :):)
Hát el vagy tévedve. A tenyésztő nem szeretheti a kutyáit? Akkor te miért szereted? A szaporító nem szereti a kutyáit van nem jól szereti őket! Egy JÓ tenyésztőnek élete a kutyázás! Szerinted ki az a h*lye aki feláldozza az egész életét, úgy hogy ráőadásul még pénzben sem éri meg??? Gondolkozz már! A szaporítónak megéri, mert nem adja meg a kutyáinak ami kell nekik, így kevesebbet költ rájuk--> ha eladja őket akkor nyer rajtuk.
Kicsit nézz utána a dolgoknak... Ne mondják meg hénby kutyát tartasz? Akkor miért nem eteted őket normálisan? A kutyának nem farhátra van szüksége megkenyérre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!