Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen olcsóbb tápot adjak...

Milyen olcsóbb tápot adjak kutyámnak?

Figyelt kérdés

Egy 15 kg-osnak kellene kb. 2 hónapig valami olcsóbb táp. Rendelni most nem tudok, kimérve se tudok venni. Olyan kellene, ami áruházakba is kapható. Eddig Acanát kapott, és 2 hónap múlva is ezt fog, mert lesz pénzem, de most nagyon nincs. A TESCOsra gondoltam. Nem az olcsóbb párszázas, hanem a másik változatára. 1000 Ft kb. 3 kg. Pirosas feketés zacsija van. Aktív kutyáknak való. (Az enyém nem mozod olyan nagyon sokat, de így csak jobb, mint egy normál táp.)

Szerintetek?

2009. okt. 11. 12:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

esetleg Dog-chow? jobb valszeg mint a tescos...

Vagy van a Fressnapfnak saját márkája, ha nincs elég pénzem a macskám ezt kapja, Multifit a neve, nem valami extra, de lagalább nincs benne színezék, tartósítószer és cukor sem.

2009. okt. 11. 12:16
 2/22 anonim ***** válasza:
58%

Amióta gyesen vagyok, mi is olcsóbban oldjuk meg.

Az Aldi-ban kapható mindkét száraz bevált nálunk, a kutty is szívesen eszi. A 10 kg-os 1500 Ft körül szokott lenni, a 26 kg-os kutyánknak ez valamivel több, mint egy hónapig elég, némi konyhai kiegészítéssel: maradék párolt zöldségek (krumplit nyilván nem), főzelékek, sült hús szaftja, gyerek maradék reggelije, uzsonnája, tészta, stb.) Ma például a tegnapi bolognai spagettivel és némi húslevessel turbózzuk fel a menüjét. De van, hogy napokig semmi pluszt nem kap, ilyenkor valamivel több tápot adunk.

2009. okt. 11. 12:17
 3/22 anonim ***** válasza:
61%
Dog Chow vagy ha nagyon olcsó kell, akkor Friskies balance vagy aktív. 10 kg 3.800 körül van.
2009. okt. 11. 12:18
 4/22 A kérdező kommentje:
Dog Chowból van itthon még 3 kg. Régebben vettem, de nem valami jó. Azért ezt még megetetem vele, és szerintem kipróbálom a Tescosat.
2009. okt. 11. 13:56
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno, amikor nagyon nem volt pénzem, összehasonlítottam az összes olcsó tápot, melyik a legjobb közülük a 4% hústartalom mellett.

Az egyik a Miglior Cane (Cora), a másik a Multifit (Fressnapf). Jobbak, mint a Pedigree és a Chappy! Legalább egy színűek, nincsenek tele színezékkel.

Egészítsd ki egy kis ház koszttal, és nem lesz semmi baj.

2009. okt. 11. 15:20
 6/22 A kérdező kommentje:
Amúgy sem hiszem, hogy baj lenne. Azért egyik táp sem mérgező, legalábbis rövid távon. Szerintem először a Tescosat kipróbálom. 1. helyen az összetevőknek valami hús áll. A fehérje tartalma sem olyan kevés. 2 éves kutyáról van szó. Van itthon még egy nagy zsák Acana Puppy Junior, de nem tudjam, hogy ebből adhatok-e neki. Nem túl sok bennt a fehérje, vitamin stb? Vagy adjam keverve egy olcsóbbal?
2009. okt. 11. 17:17
 7/22 anonim ***** válasza:
82%
A Tescosat ki ne próbáld!! Mi azt adtunk a kutyámnak, szörnyen lesoványodott tőle, pedig kapta rendesen az adagját. Egyik rokonunk is megjárta vele, az a táp egy zacskó sz*r!
2009. okt. 11. 17:30
 8/22 anonim ***** válasza:
82%
Egy időben a Tescos táppal etetett kutyák közül több lett vesebeteg a dokink szerint,de úgy látom,kérdezőnk már eldöntötte magában,hogy igenis ezt fogja adni a kutyának.
2009. okt. 11. 17:39
 9/22 anonim ***** válasza:
34%

Tescosat ne! Lehet kapni nagyTescoban etethetőbb minőségű tápokat. Pl. Crunchy Dog és társai: [link]

Én ilyet vettem neki mikor nem tudtam rendelni.

2009. okt. 11. 19:56
 10/22 anonim ***** válasza:
59%
Én legtöbbször tesco-.s tápot adok a kutyáimnak.Egy foxterrier 5 éves tiszta izom egészséges teljesen.Ír szetter 2 éves gyönyörű,kicsit válogatós de a tescosat nagyon szeretik. az olcsóbbat a másik nem kell nekik.Elnézést ha valakit megbántottam!
2009. okt. 11. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!