Milyen olcsóbb tápot adjak kutyámnak?
Egy 15 kg-osnak kellene kb. 2 hónapig valami olcsóbb táp. Rendelni most nem tudok, kimérve se tudok venni. Olyan kellene, ami áruházakba is kapható. Eddig Acanát kapott, és 2 hónap múlva is ezt fog, mert lesz pénzem, de most nagyon nincs. A TESCOsra gondoltam. Nem az olcsóbb párszázas, hanem a másik változatára. 1000 Ft kb. 3 kg. Pirosas feketés zacsija van. Aktív kutyáknak való. (Az enyém nem mozod olyan nagyon sokat, de így csak jobb, mint egy normál táp.)
Szerintetek?
esetleg Dog-chow? jobb valszeg mint a tescos...
Vagy van a Fressnapfnak saját márkája, ha nincs elég pénzem a macskám ezt kapja, Multifit a neve, nem valami extra, de lagalább nincs benne színezék, tartósítószer és cukor sem.
Amióta gyesen vagyok, mi is olcsóbban oldjuk meg.
Az Aldi-ban kapható mindkét száraz bevált nálunk, a kutty is szívesen eszi. A 10 kg-os 1500 Ft körül szokott lenni, a 26 kg-os kutyánknak ez valamivel több, mint egy hónapig elég, némi konyhai kiegészítéssel: maradék párolt zöldségek (krumplit nyilván nem), főzelékek, sült hús szaftja, gyerek maradék reggelije, uzsonnája, tészta, stb.) Ma például a tegnapi bolognai spagettivel és némi húslevessel turbózzuk fel a menüjét. De van, hogy napokig semmi pluszt nem kap, ilyenkor valamivel több tápot adunk.
Nekem anno, amikor nagyon nem volt pénzem, összehasonlítottam az összes olcsó tápot, melyik a legjobb közülük a 4% hústartalom mellett.
Az egyik a Miglior Cane (Cora), a másik a Multifit (Fressnapf). Jobbak, mint a Pedigree és a Chappy! Legalább egy színűek, nincsenek tele színezékkel.
Egészítsd ki egy kis ház koszttal, és nem lesz semmi baj.
Tescosat ne! Lehet kapni nagyTescoban etethetőbb minőségű tápokat. Pl. Crunchy Dog és társai: [link]
Én ilyet vettem neki mikor nem tudtam rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!