Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti hallottatok már egyáltalán...

Ti hallottatok már egyáltalán olyanról hogy valaki tett volna chipet a kutyájába?

Figyelt kérdés
Ugye kötelező, de a környéken senki nem tetetett bele.
2013. jún. 16. 12:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tettem bele, de az orvos igen :D
2013. jún. 16. 14:06
 12/27 anonim ***** válasza:
73%
Az enyéimben és mindenkiében van, nem is hallottam olyanról, aki ne így járt volna el. Nem szereted a kutyád? Vagy nincs 2 doboz cigi árának megfelelő pénzed?
2013. jún. 16. 14:51
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

14:06,

Lehet, hogy ő speciel rettegett a kutyáktól (van egy csomó ilyen ember) de ha beosztották, akkor csinálnia kell, még akkor is, ha a gondolattól is rosszul lesz :\

2013. jún. 16. 14:54
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért elég drága cigi lehet az, majd 2000 forintért:) Amúgy természetesen az én kutyáimban is van, és nem ismerek olyat személyesen, akiébe ne lenne.
2013. jún. 16. 14:55
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én két kutyámban is van, kölyökkoruk óta. De szükség is van rá, hiszen ha viszem oltani, leolvassák (már évek óta). És mivel nyaralni is együtt járunk, külföldre is, természetes, hogy az állatútlevélhez is kellett a chip.
2013. jún. 16. 16:11
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
helyesbítek 3 doboz cigi ára. Engedélyhez kötném a kutyatartást.
2013. jún. 16. 16:16
 17/27 anonim ***** válasza:
Már nagyon sokan berakatták! Neked is ajánlom.. Ha valami kicsi faluban laksz ahol nem annyira érdekli az embereket ,hogy a kutyájuk hol van akkor nem csodálom ,hogy nincs a környéken egyik kutyában se..
2013. jún. 16. 17:40
 18/27 anonim ***** válasza:
5 éve van a kutyámban !
2013. jún. 16. 21:01
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, naiv ötlet volt ide kiírni a kérdésedet (ne haragudj, talán csak új vagy még itt), tudhatnád, hogy ide a kutyás topicba egy megszokott társaság jár, akik állatbarátnak nevezik magukat, és a chip mellett kampányolnak, talán még pénzt is kapnak érte. Ez nem a valóság, amit itt olvashatsz a fórumon. Az igazság az, hogy a kutyák nagyon nagyon nagy többségében nincs chip és nem is lesz.
2013. jún. 25. 00:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: itt te vagy a naív :D én most írok elöszőr ebbe a csoporta, úgy őszintén nem is figyeltem, h melyik csoportban van a kérdés, én arra a kérdésre válasszolok, amit a főoldalon kiad és érdekel. Szerintem az összeesküvés elméleteiddel menj máshova ;)
2013. jún. 25. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!