Milyen szobakutyát ajánlanátok?
15 éves vagyok tehát suliba járok!
Mennyibe kerül az ajánlott fajta?
Tenyésztőt is írjatok kérlek!
Kicsit több dolgot írj!
Mennyit sétáltatnád? Mekkora méretűt szeretnéd? Mozgékonyabbat, nyugisabbat? Szőrhossza?stb.
Az első válaszíró nagyon vicces próbált lenni de nem jött össze, gyakorolj még!
2.VÁLASZÍRÓ naponta sétáltatnám, szőrméret mindegy, kis termetű.
3.válaszíró:köszönöm!
4. vagyok
Akkor ajánlanám a jack russel terrier-t. Nagyon aranyos kutya és rövidszőrű. Igaz kicsit több a mozgásigénye de ha jó a kerítés és az ajtóra tudnátok tenni egy kis kutyaajtót :D akkor nagyon jó lenne. A jack russel terrier hűséges a gazdájához ám kicsit makacs tud néha lenni :D
Köszönöm a választ!
Továbbiakat is várok még azért!
Ha nincs egy adott elképzelésed a fajtáról, akkor én menhelyeken néznék körül. Rengeteg kistestű, aranyos gazdátlan kutya van sajnos, hátha az egyikbe beleszeretsz. :)
De szerintem ennyi idősen jól gondold át, hogy vállalj-e kutyát. Vele 10-15 évre tervezel, és most egy olyan korszakban vagy, ahol változások lesznek 3-4 éven belül( egyetemre mész, kollégiumba költözöl, vagy elkezdesz dolgozni) és a kutyának ettől függetlenül napi foglalkozásra van szüksége. Ha nem családi kutya lesz, akkor szerintem várj még egy pár évet. De ha a család is besegít, és ők fogják gondozni, amikor már te elkerülsz otthonról, akkor nincs gond.
Én őt vinném el, tök cuki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!