Milyen szobakutyát ajánlanátok?
Bichon Havanese
Pekingi Palotakutya
Én őket ajánlom nagyon okosak, és gyorsan tanulnak. Szőrüket vágni kell vagy kozmetikushoz el vinni!
Szerintem yorki:)
Nekem az van,és pár hónap alatt szobatiszta lett, az ilyen alap parancsokat is gyorsan tanulja..Nagyon okos,és háhlás kutya:)
hálás*
ja és a szőre se hullik:)
Szerintem plüsskutya.
Direkt erre van.
A szőre egyáltalán nem hullik.
Alapból szobatiszta.
Semmit nem tesz tönkre.
Ezek nagy része semmilyen más kölyökkutyára nem érvényesek.
palota pincsit válassz!
ennél jobb kutyát olcsón nem lehet megkapni!
palota pincsi, bichon -t lehet venni szaporítótó, nagyon egészséges fajták, de azért nagyon meg kell nézni, hogy kitől veszed, meg kell nézni a szülőket, és eléggé valószínű, hogy nem lesz semmi baj
de hozzá kell hogy tegyem, a bichonnal mehetsz kutyakozmetikába elég sűrűn, többet is eszik mint a pekingi, és a pekingi mellett szóljon, hogy te is tudod ápolni a szőrét, nem kell érte fizetned
yorkit meg csak nagyon sok pénzért kaphatsz elfogadható minőségűt és kevésbé agresszív példányt
vagy ajánlom a menhelyeket, rengeteg előre szobatiszta, lenyugodott palotapincsi, vagy palota pincsi keverék van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!