Kutyát keresek! Ajánlanátok?
Az oldalon egy golden retriever van, a többi labrador, de itt van több golden is:
azt a kérdést én tettem fel.
szerintem ezek nem szaporítók, mert ők arról híresek, hogy tonnaszámra szülik a kutyákat és nem érdekli őket hogy mi lesz a sorsuk kölyköknek. :/ én olyanra gondoltam, hogyha pl. lenne két kutyám, és születnének kölykei akkor nagy valószínűséggel őket is eladnám, és több, mint biztos, hogy érdekelne, hová kerülnek. tehát, ha csak pár jelentkező lenne és ők nem lennének megfelelőek, akkor inkább nem adnám oda nekik. maradnának, amíg nem találok jó gazdikat. én ilyenre gondoltam.
Nem értem én ezt a nagy kölyökmániát. Egy felnőtt kutyus is pont ugyan olyan hű társad lesz. És a mentett kutyusok általában nem voltak nagyon nevelve előtte, tehát ugyan úgy te taníthatsz meg neki mindent. Plusz extra, hogy még a rendszeres bepisilést és a lakás lerombolását is megúszhatod. Én 5 hónapja vettem magamhoz egy 5 éves kutyát, és nem is lehetne ennél jobb a kapcsolatunk!
Szerintem gondolkozz el egy felnőtt kutyán, nekik is jár egy gazdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!