Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya illene hozzám?

Milyen kutya illene hozzám?

Figyelt kérdés

Közepes esetleg nagyobb testű. Aktív legyen, aki bármilyen foglalkozásra kapható és nem fárad ki egykönnyen. Mivel magam is rengeteget járok futni, bicajozni úgy gondolom ha volna egy kutyám amivel agilityzhetnék vagy frizbiznék az jó szórakozás lenne.

Legyen könyebben tanítható, de igényelje a foglalkozást, mivel nem dolgozom sokáig és néha elkap az unalom.

A szőre teljesen mindegy mennyire legyen kezelhető, de legyen valami feltűnő színe.

Na ki mit ajánl?

2009. okt. 10. 22:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Én a boxert vagy beagle-t ajánlom.

A boxer tudom,hogy fáradhatatlan.Le kell vezetni rendesen az energiáit,tanításáról nem tudok semmit.Nagyobb testű,szép,rövidszőrű.

A beagle nagyon okos,könnyen tanítható és ő is jó sportolásra.Szerintem..!

De a németjuhász soha nem megy ki a divatból,nekem sok németjuhász keverékem volt(most is az van)és nagyon,nagyon okosak.Volt egy fajtatiszta németjuhászom is,ő valami eszméletlen okos volt.:)

2009. dec. 30. 10:26
 32/36 anonim ***** válasza:
Én a Rottweiler-t ajánlanám. Nagy testű, kedves, játékos kutya, aki ha kell bármikor, bárkitől megvéd! Kell vele foglalkozni mert nem mindegy hogy van tanítva, fontos hogy tudja azt hogy Te vagy a FŐNÖK! Szőrével nincs gond.
2009. dec. 30. 10:59
 33/36 anonim ***** válasza:
Szerintem is mudit vegyél, nézz utána googleba! Ez a neked való kutya:)
2009. dec. 30. 17:10
 34/36 anonim ***** válasza:
Border, vizslafélék, kozépschnauzer, a mudi se rossz, bár nagyon ugatós, én ezért nem vennék magamnak, de pumi,puli magyar agár, uszkárok ilyesmi
2009. dec. 30. 17:58
 35/36 anonim ***** válasza:

Border collie (nem tudom így kell-e leírni)

:-)

2009. dec. 30. 18:24
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha sportos , és következets gazdinak érzed magad, a dobermannt javaslom. Imád minden percet, amit a gazdájával tölthet. Ha futni mentek, fut veled, jo fejek, van humorérzékük, de ha fáradt vagy, és pihenni szeretnél, szivesen durmol ő is:) Februárban lesz a champion kiállitás a Syma csarnokban, gyere el körülnézni.
2009. dec. 31. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!