Miért nem akar inni a kutyám?
Tiszta az edénye? Ha tisztítószerrel mosod, megérzi, nagyon
ki kell öblíteni. Tegyél neki másik edénybe.
Két ivó edényük van az enyémeknek is, csak az egyikből isznak.Nem tudom miért.
Vagy nagyon rossz lett a csapvíz, próbálj neki bubimentes vizet adni. Főleg most lenne fontos, hogy igyon, hiszen nagyon meleg van.
Nem beteg a kutyusod?
Általában ez akkor van ha betegek, akkor egyszerűen nem képesek nem akarnak inni.
Volt hogy az én kutyámnak tavaly ilyenkor a hátsó lába annyira fájt neki hogy nem bírt lábra állni. Akkor inni sem volt hajlandó hiába tettük elé a tálat nem ivott semmit.
Akkor azt csináltam hogy elültem és kiskanállal adtam neki a vizet a szájába, majd amikor sikerült elérni az állatorvost akkor beraktuk a kocsiba és bevittük. Akkor az állatorvos megállapította hogy baj van a hátsó lábával, ízületes volt szegény, kapott két injekciót, amitől elmúlt a fájdalma, meg egy gyógyszert amit 1 hónapig adni kellett neki. Utána már saját lábon ment ki az autóig. Majd amikor hazaértünk már kipattant a kocsiból, egyből be a házba és a tál vízét teljesen kiitta, utána meg nem győztük mert szaladt mint a rakéta.
Ez persze más baj is lehet a kutyának ha semmit nem ve3sztek észre, csak azt hogy nem iszik az is bajra utalhat. Szerintem vigyétek állat dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!