Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a kedvenc magyar...

Melyik a kedvenc magyar kutyafajtád és miért?

Figyelt kérdés
Sokan szeretik a mudit azért én nem vagyok oda, nem tartom szépnek viszont jellemre megnyerő bár még csak egy a gazdi szerint mudi keverékkel találkoztam. Erdélyi kopót nem ismerem mint ahogy a magyar agarat sem. Drótszőrű magyar vizslát sem ismerek, az nem is tetszik, viszont a rövidszőrűbe szerelmes vagyok imádom :) A puli örök kedvenc, élegemben egy kutya harapott meg egy puli és azóta valahogy a rabjuk vagyok imádom őket. A pumit manapság kezdtem megismerni jellemre és nagyon aranyosnak tartom őket is. Komondor az egyik legszebb kutya bár sokan nem szeretik a szőrzete miatt de én pont hogy avégett imádom. A kuvasz szintén egy kedvenc kutya, régen kuvaszunk volt és imádtam, ő is engem. Ha kedvencet kellene választanom akkor a magyar vizsla lenne, mert egy nagyon okos, mozgékony, szelíd kutya aki a gazdi közelében szeret lenni és minden pillanatban boldogítja őt. Nektek mi a véleményetek?
2013. jún. 15. 12:36
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Itthon egy ördögfajzat pumi van.Imádja az egész család,játék az élete. A munkahelyemen egy kuvasz pár,9 és 13 évesek.Kemények mint a vídía az idegenekkel szemben.Csak magyarfajta lesz nekem.
2013. jún. 15. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!