Miért ugat rám a Puli kutyám?
A kutyák azért ragadnak össze, mert a kan nemi szervén van egy rész, ami az aktus 3. fázisában megdagad, és nem képesek szétválni. Jobban nem tudom megfogalmazni:))
De ez az én huskymmal nem történhet meg, mert ivartalaníttattam.
Amúgy, nem tudom, hogy barátom milyen kutyára hasonlít, még sose gondolkodtam ezen...ő amúgy se olyan nagy kutyapárti,mint én vagyok. Finoman szólva lesz.rja a kutyákat. Én járok velük mindenhova, kutyasuliba, versenyre, én tanítom őket meg stb.
Amúgy, még az internetes haverságba még bele is mennék, de annyira nem vagyok híve a ciber kapcsolatoknak.
De, hátha megtudlak győzni arról, hogy kutyázni nagyon jó dolog;):P
Ez az internetes haversag fasza dolog,,jah majd idovel kialakul...am nem kell megyozni a kutyas jo dologgal azt tom....csak kulondben en nem orultem ennek a pulinak mikor vettuk...En fox terriert akartam vagy beaglet,,nemtom h ismered ezeket??? leginkabb fox terrier.... http://www.youtube.com/watch?v=aQLnlNjD9cc annyira aranyos
Amugy a kutyad zsido??? Milyen vallasu??
juuuuuuuuujjj!!!!!!!
Ne írjál ekkora hülyeségeket, mert lefordulok a székről.
Amúgy ismerem azokat a fajtákat is, de szerintem semmi gond nincs a pulival. A külső nem minden egy kutyánál, egy foxi talán pörgősebb, mint egy puli....nem bírnátok vele...
Amúgy, szerintem meg az az önzőség a gazdi részéről, hogy ha meghagyja ivarosan a kutyát, és vagy a vakvilágba fedezteti a kutyáját,ezáltal szaporulatok tucatjait létrehozva, akiknek sanyarú sorsa lenne úgyis, a pénz meg nem ér annyit, hogy miattam szenvedjenek a kutyák...
Másik részről, képzeld már el, hogy egy bombanő meztelenül illegeti magát előtted, majd megvadulsz, annyira akarod, de nem lehet.
Szerinted mi a nagyobb kínzás, és önzőség? Az, hogy megoldod, hogy a kutyád többé ne "szenvedjen a vágytól", és had éljen teljes életet, vagy az, hogy minden tüzelési időszakban majd megőrül, mert annyira hajtja az ösztön, de nem lehet semmi, mert ha lenne, akkor jönnének a kiskutyák.
Amúgy, két kutyám van, az egyik kan, a másik szuka. A kannál nem metélnek...el se tudom képzelni, hogy ilyen hogy juthat egy ép elméjű ember eszébe...mi értelme lenne?
A kant kasztrálják(értsd: eltávolítják a heréit) a szukát meg kipakolják, vagy "elkötik". De az a jó, ha teljesen kiveszik a méhét, meg minden, mert így a gennyes méhgyulladás veszélye sem áll fent többé.
Szerintem humánusabb egy nem tenyészkutyák ivartalanítani, mert így a gazdi is és a kutya is sok felesleges stressz alól mentesül.
Szegeny kutya...igaz hamar nem erzi a vagyat akk no problem,de csak akkor.......mondtad ,hoy eppelmeju ember eszebe ,hogy juthat ilyen...koszi szepen!! ezt boknak veszem mert normalisnak tartasz(az is vok+csak szeretek ilyen lenni) es mikor kakil a kutya a szabadba akk mit csi???? otthagyod??? lehet az python vagy barnamaci de akk is csunya. Szval hajra!! Gondolom te a pythont szereted. :) xd
Szval a kutyad zsido
hát öcsém... én eddig se voltam híve a netes haverságnak, de egyre biztosabbá teszel az elméletemben...
1. a kutyám nem zsidó, mivel semmilyen vallást nem követ, csak a "természet hangjára" figyel.
2. hogy jön a kutyához a piton? nem értem...
3. a kutyagumit minden héten felszedem, pont aznap, mikor jön a kukás autó, hogy ne bűzölögjön ott nekem egy hétig, ha kinyitom a kukát. A kert elég nagy, így nem probléma, hogy hetente egyszer van a kaki szedve, mert szerencsére egy helyre piszkítanak, de ha túl sok az ürülék, akkor természetesen felszedem egy héten többször is.
Amúgy, szerintem én részemről lassan befejezem ezt a beszélgetést, mert olyan magasröptű hozzászólásaid vannak, amik számomra nem az, hogy viccesek lennének, hanem épp, hogy fárasztó, és frusztráló. Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!