Miért ugat rám a Puli kutyám?
mondtam, hogy barna vagyok...:/
Amúgy valóban félre olvastam... pedig kétszer is átnéztem.
Ez van, sok volt ez a hét...
Amúgy, a kutyával miújság? ugatott meg azóta?
muszáj volt...azért mégsem indulhattam úgy hétfőn az érettséginek, hogy nem olvasom el előtte a tételeket...De nem csak ez volt...össze vesztem egy emberkével, és kicsit kimerített ez a hercehurca, ráadásul beteg is lettem, láz meg köhögés...csütörtök este nem aludtam, tegnap folyt tovább a veszekedés, amit azóta már leszarok..aki hülye haljon meg...
Ezek mellett, mivel nappal a melegben nem tudtam sétálni a kutyával, ezért este 7-8kor indultam el, 10 előtt haza sem értem, és reggel 6-kor kelek, hogy még mielőtt meleg lenne tudjak vele foglalkozni...
szóval, tényleg sok volt ez a hét.
dehogy, nem a barátommal. Egy idióta nőszeméllyel...
Amúgy Huskym van
:D én is így vagyok vele. Ő a világ legszebb kutyája.
Amúgy, valóban eléggé érdekesen alakult ez a beszélgetés.
De esküvő, sőt még csak személyes találka sem lesz belőle:))
Amúgy, Ismerősömnek is rotija van, az a roti az én kutyám szerelme, ha találkozunk állandóan "csókolóznak" ki se másznak egymás szájából, meg lefekszenek egymás mellé hanyatt,és ahogy dörgölőznek a földön, úgy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és ha összeérnek, akkor a földön folytatják az egymás szájának nyalogatását. Eszméletlenül aranyosak:)) Aztán meg persze játszanak, elég vicces látvány, amikor egy 2X akkora kutya menekül az enyémtől, aztán meg fordítva:) Látod, ha te is vinnéd kutyák közé a tiedet, akkor neked is lehetnének ilyen jó, és vicces élményeid;)
Sztem amit leirtal kutya sexet az a baratod meg te voltal...de troll!!!! xdxdxd....amugy miert mondasz olyant,hogy nem lesz eskuvo meg titkos taalkozo sem....en baratnak hajlando vagyok jelentkezni vagy esetleg ilyen online lelki szemeteslada....amugy meg ha szep lennel amit sajnos nemtok akk en is jatszanak veled(kicsit maskep) de most felre a disznolkodast....
Birom en is az ilyent mikor igy jatszanak a kutyak...de mikor kozosulnek es osszeragadnak azt vhogy nem ertem...Hogy tudnak osszeragadni??? ja es meg egy....tod vannak ilyen kutyaversenyek ahol a gazdik hasonlitanak a kutyakra...szted a te baratod milyen kutyara hasonlit??
Es meg azis lehet ,hogy ha netan folytatodika cheat akk meg online baratod leszek....Ne viselkedj ugy mint egy kislany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!