Miért ugat rám a Puli kutyám?
ja, és akkor sem hiszem el, hogy külföldi vagy.
Határon túlról van nem egy ismerősöm, és, mint már írtam, az ő stílusuk nem ilyen, és hiába beszélnek velem is, meg más itthon élő magyarral, egyáltalán nem ilyen stílusban írnak, vagy beszélnek.
hmmhmm..hat ezt az uzit kiemelem h ma reggel irom 6 00 mert magyarba megyunk bratyomnak ajandekot venni....Szuletesnapja volt...
Amugy facebookon betudnam bizonyitani siman neked,hogy kulfoldi vok..
Vagy Team Speak...Amugy el kell ,hogy hidd es pls priviben irj mert ez mar nem a temahoz tartozik...amugy csinaltam olyant a testveremmel ,hogy kimentunk a kutyahoz es labdaztunk vele o meg el kelett ,hogy vegye persze fociztunk...ugy kifaradt,hogy mikor bementem meg sem ugatott....szval ma reggeli kave voltal pici cukorral.....na bye bye SMILEY
Na látod, mondtuk, hogy csak foglalkozni kell azzal a kutyával.
Próbáld ki azt is, hogy elviszed sétálni, majd ráéreztek egymás ritmusára, és biztosra veszem, hogy te is élvezni fogod.
De, egy jó tipp, most, hogy ilyen meleg van, inkább késő délután, vagy kora reggel játssz vele, nehogy túlmelegedjen, és hőgutát kapjon.
De hidd el, hogy tényleg szüksége van arra a kutyának,hogy rendszeresen foglalkozz vele, különben egész nap csak unatkozik, és érdekes szokásokat vehet fel.
Privit nem írok, mert már én is meguntam a másik témát.
hát ezt az utolsó kommentedet nem nagyon tudom hova tenni...
Amúgy, remélem, hogy azért lesz, aki vigyázzon a kutyára, ha te elmész...
miből jöttél rá?:D
Amúgy barna, de mint már egy korábbi kommentemben leírtam, van barátom, már lassan 3 éve, úgyhogy veszett fejsze nyeleXD
Bocs, hogy félre értettem, de ezzel a hajad színével,meg a pont ilyet szeretem-mel azért elég megtévesztő vagy.
Amúgy, miért írod azt,hogy szeretnél ilyen lenni?
Hisz lehet, hogy terrorista vagyok, vagy mit írtál.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!