ésszerű tanács?
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni.
tud nekem ajánlani vmi jó ötletet?
Felesleges írást nem szeretnék kérni ( minek kutya ha...)
Nem rég óta van nálam a kutya.2 és fél hónapja h pontos legyek.A kutya 6 hónapos. 1 hónapja járok tanfolyamra, ami azt jelenti, h reggeltől délutánig nem vagyok itthon.. fél4re érek haza a gyerekkel az oviból.
A kutyus UGAT mikor mi nem vagyunk itthon. Megkérdeztem a közvetlen szomszédomat tény h ugat de nem végig...
Mit tudok tenni h ne ugasson? Utána néztem egy fajta nykörvnek de jelenleg nincs felesleges 5-10 eftom erre a nyakörvre.
Ma kaptam egy levelet az egy ik lakótól h zavarja a kutyus ugatása...
Megszokta a kutya a tanfolyamra járásod előtti időszakot.
Addig bizonyára többet voltál otthon vele. Ez most hirtelen megszűnt és a kutyád nem érti. Csak azt tapasztalja, hogy felborult egy szokásos rend.
Kapcsolj be neki valamit ami szól pl rádiót, hogy hangot halljon.
Igen, agyilag és fizikailag is fárasztom.
Hamar tanul és okos kutyus.
Valóban sokat volt velem a tanfolyam kezdtete előtt.
Végig velem volt...megkell szoknia az új helyzetet...
kaptál sok okos ,és jó választ .
még egy : jan fennel : tanuljunk meg kutyául. c könyve. a netről ingyen letöltheted . olvasd el, sok okos tanács, konkrét és működő megoldás a kérdéseidre, okosan leírva . 80-90 oldal az egész !
az ugatásgátló nyakörvet felejtsd el. a szomszédoktól kérj elnézést,és kérj haladékot!!!
ennek a problémának a megoldása: cc : 1 -2 hónap !!
nem azonnali az eredmény ,de ha megtanulod,és alkalmazod, hamar működni fog,és mindíg működni fog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!