Staffordshire terrier füleinek állni kell vagy nem?
Figyelt kérdés
mert egy csomó staffit látok akinek állnak a fülei mint pl egy német juhásznak és kb ugyan annyit látok olyant is aminek lankadtak . vagy amelyiknek úgy látok hogy áll annak megvan csonkítva ? tény hogy állva szebb a kutya külleme is :D2013. jún. 10. 18:52
11/16 A kérdező kommentje:
te tudod :D nem egy kutyát neveltem fel így és ha megkérdezek tenyésztőket is ők is ezt mondják sőt rendőrkutya kiképzővel beszéltem ők is nyomatatják beléjük . de nem tudom milyen tápot adsz neki mutasd meg és megmondom hogy van e benne elegendő kálcium. pl én német juhászaim jelzik is nekem hogy van e szükségük kálciumra mikor nevelem őket és még azt látom hogy gyengék a hátsó lábaik a faruk addig nyugodtan adom nekik. de az tény hogy túlzásba sem lehet vinni de pl amit én adok tápot
ebben édes kevés pedig környéken ez az egyik legjobb minőségű táp
2013. jún. 11. 11:40
12/16 anonim válasza:
A legjobb barátom tenyésztő, a párom meg kutyás rendőr, és kiképző...Már nem kölyök a kutyám, felnőtt tápot eszik. Azokban kevesebb a kalcium, de nem is kell annyi mert már csontosodtak. Amúgy meg állatélelmezést tanultam, és tudom miről beszélek :) Ezzel etetek most, és elég Ca van benne, nézem a kutyámat tudom mikor kellene plusszt adni, de eddig még nem volt rá szükség. [link]
13/16 anonim válasza:
Ezt pedig kiskorában ette: [link]
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
bocsánat, rossz link, itt a jó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!