Ez a kiskutya Amstaff?
CSAK fajtaismerők kommentjeit várom.
Nyolc hetes vékony kis szuka,alig három kilós csak.
Az anyja szaporítótól kobzott férges, herpeszes agyonelletett szerencsétlen volt, aki meghalt a kölyök születésekor.
Képek:
Amstaff keverék.Vagy pit,ahogy tetszik,de biztos,hogy keverék.De nem ez számít,hanem hogy nagyon aranyos és valakinek sok örömet fog okozni!
(Remélem a kedves "gazdát" agyon b@szták!!)
Mint írtam, elég vékony, négy! kilóval van lemaradva faj és kortársaitól.
Akárhányadik kérdező: folthibás alatt mit értesz? gondolom azt hogy nem standard, de attól még vígan lehetne amstaff.A füleit meg eszembe se jut felvágatni csak azért hogy jobban annak nézzen ki :@
Normálisabb kérdezőimnek, pedig itt vannak oldalról a képek:
az első nem oldalas, bocsi,elrontottam. Nem lehet normális képet csinálni róla, mert folyton mozog :D
Nyolc hetes duracellnyuszi :D
A kedves "fajta ismerö" nem tudja miről beszél.Színhibásat akart gondolom írni,csak annyira ismeri a fajtát,hogy elfelejtette :))
Amúgy még csak nem is színhibás,mivel teljesen fekete a szemhéja és az orra is,ez a barna pedig teljességgel elfogadott.Ráadásul 8 hetesen még rengeteg mai világbajnok kutyának is lehettek pigmenthiányai,mivel a teljes pigmentálódás akár 1 éves korig is tarthat,bár ez ritka.De 8 hetesen még az is rendben lenne.
A fülei tényleg furák(nem a fülvágásra célzok),de nekem tetszik.Nagyon aranyos.
Biztos,hogy van benne valami staff/pit,de nyilván nem tekinthető fajtatisztának.Sőt,már az állatorvosok sem írhatnak az eü könyvbe törzskönyv nélküli kutyának pontos fajtát,max. x-jellegű keverék szerepelhet.
De még mindig nem ez a lényeg,nagyon szép és aranyos kutyus,vigyázz rá és szeresd nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!