Ez a kiskutya Amstaff?
CSAK fajtaismerők kommentjeit várom.
Nyolc hetes vékony kis szuka,alig három kilós csak.
Az anyja szaporítótól kobzott férges, herpeszes agyonelletett szerencsétlen volt, aki meghalt a kölyök születésekor.
Képek:
mint olvashattad VOLNA a kérdés kiirásánál is ottvan, hogy MENTETT kiskutya. Állatvédők kobozták el, és segítettem neki ahol tudtam, és felajánlották az egyik kiskutyát.
Előzőnek: imádnivaló, szeretem, akámilyen is legyen:)
Csak tudni akartam, hogy mit mondjak, ha megkérdezik.
De most írt az egyik állatvédő aki ottvolt és ismeri a sztorit, mondta, hogy mindkét szülő staff. Apa anya is kobzásra került, meg persze anya hasában a kölykök.
Hát, így lett Nola. :)
az a kis fehér paca az folthiba!Biztos hogy nem fajtatiszta.
És a szüleinek ha nincsenek papirjaik,törzskönyv,akkor ök is csak fajta jellegüek,nincs rá bizonyiték honnan jöttek.
Már nem azért, de amstaffban lehet foltos, csak annyi a kitétel, hogy a fehér rész 80%-nál nem lehet több az egész testfelületen!
Szerintem erősen stafford-pit jellegű, a fülei tényleg nagyobbnak és jobban felállónak tűnnek a megengedettnél, de ez néha törzskönyves kutyáknál is előfordul, mivel a fülvágás miatt sok ilyen hiba elfedhető volt.
Én örülnék, ha a későbbiek során hoznál még néha képet róla, akkor úgyis felülre kerül a kérdésed, a rá válaszolók pedig szívesen figyelgetnék, mivé alakul :) Jó, hogy megmentetted, kár, hogy a mamájának már későn jött a segítség :( De remélem, legalább a szaporító ellen eljárás indul...
Már most erősebben magán hordozza a fajtajelleget ez a kiskutya, mint ez az öt hetes "amstaff" egy hirdetésben:
Kedves "szakértő" te h*lye vagy:D
Az a folt nem hiba,létezik barna-fehér amstaff.Pl. nézd meg az ide WDS fajtagyőztesét.Barna-fehér...
utolsó a képen lévő kutya inkább egy sima szőrű foxi-ra hasonlít mint amstaffra :D
látszik,hogy a kedves szaporító még a fajtát sem tudja:D
kérdező!
nagyon szép kiskutya,legyél vele boldog ,tuti szép kutya lesz!
Tisztáznék valamit, a szülőknek volt törzskönyvük. A kicsiknek meg azért nincs, mert még az anyjuk hasában voltak, mikor elkobzásra kerültek anyástól, apástól mindenestől. Értelemszerűen nem állhattak meg az állatvédők elkérni a könyveket kobzás közepén :D
No, majd meglátjuk, ahogy telik az idő, teszek fel ide képeket.
Mostmár engem is érdekel mi lesz belőle, kinek lesz igaza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!