Ez a kiskutya Amstaff?
CSAK fajtaismerők kommentjeit várom.
Nyolc hetes vékony kis szuka,alig három kilós csak.
Az anyja szaporítótól kobzott férges, herpeszes agyonelletett szerencsétlen volt, aki meghalt a kölyök születésekor.
Képek:
Érdekes volt végigolvasni a kommenteket... Staffordshire terrier jellegű, de nagyon soványka, úg+y egy hónap múlva légyszi tegyél fel újra képeket. Véleményem szerint tátva marad a szájuk... Azt megmondani, hogy 100%-ban fajta tiszta lenne-e, így képről lehetetlen, de szerintem erősen arra hajaz. Egy a fontos, szocializáció!!!! Kutyasuli is, engedelmesség megtanítása, visszahívás nagyon fontos. Ha ez a kiskutya megnő, az erejét neked kell kordában tartani, ami azt jelenti, hogy engedelmesnek kell lennie. Vissza kell tudnod hívni, ha más kutyákhoz menne játszani, de a másik nem játszani akar... Szóval minden kutya egy fegyver lehet az ember kezében, főleg egy amstaff... tudnod kell "hasznánli".
Sok "szerencsét" de inkább tudatos nevelést, és még több boldogságot a kutyával közös életedben :)
Hát köszönöm, Brigitta, ez most jólesett, tényleg:))
(most eléggé kivagyok, mióta itthon van, nem alszom, és az már harmadik napja. Nagyon nem megy ez a szobatisztaság dolog. A pisi precizen megy a pelusra, de a ballasztot módszeresen szanaszét rakja a lakásban. Mivel csak az első oltáson vagyunk túl, igy le se vihetem, mert rengeteg a kutya a házban, és akörül.Éjjel másfél- kétóránként felkel, kirobog a konyhába, iszik, pisil, aztán random módra odakakkant valahová- én meg kelhetek fel összeszedni, mert a bűztől nem tudok aludni:( Jahm, szóval álom lesz ez az öt hét még:( )
Valaki ötlet? Szobatisztaság ügyileg? Mert kezdem feladni. Tudom, hülyeség, de azért 72 órája fentvagyok, ezt nézzétek el nekem.
Sippara
Akkor mit? Vagy hogy? Mert még öt hét mire le tudom vinni egyáltalán.
Na srácok. Most meg akadtam, mivel ma van az első nap, hogy őhölgysége EGÉSZ ÉJJEL egyedül aludt ÉS peluska pisilt/kakilt.
Baromi büszke vagyok rá.
Tehát a javaslat : alomtálca és homok.
Homokot értelemszerűen nem hozhatok a játszóról, teli van hu..ozva más kutyák által. Homokbányánk meg nincs:D
De amúgy logikus ötletnek tűnik.
Ma hajnalban elkezdtük az átállást a Real Nature junior szárazra és a konzervjére. Annyira ízlik neki, hogy tisztára mosta a tányérját. Ilyenre még nem volt példa. :)
És nem utolsósorban a széklet színe és állaga is változott. Végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!