Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 hónapos amstaff kan kölyök....

2 hónapos amstaff kan kölyök. Milyen tápot adjak neki?

Figyelt kérdés
Mennyit? Kell mellé más? Értem ezalatt vitamin, porcerősítő? Füle, farka nem lesz vágva, hobbi kutya, szeretgetési célra:)

2013. jún. 2. 15:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Brit tápok elég jók
2013. jún. 2. 15:01
 2/20 anonim ***** válasza:

Én a puli kutyáimat Arionnal etetem,eléggé jól megeszik,előtte joserával etettem őket,de ezt sokkal jobban megeszik és annyira nem is drága. 7-8-9.000 Ft/15 kg táp.

Dog Chow-t is szoktam néha venni,azt is eléggé jól megették.

Én mindenképpen valami prémium tápot ajánlanék pl Arion,Royal Canin,Hill's,Brit Care stb.

2013. jún. 2. 15:05
 3/20 A kérdező kommentje:
Acana Puppy Juniorról mi a véleményetek?
2013. jún. 2. 22:25
 4/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem most múlt három hónapos a staffim, és én most váltottam acana puppy large-ról, mert nagyon vakarózott (csirke volt benne) pár napja acana pacificát kap, messzemenő következtetéseket nem tudok még levonni. Enyém kap porcerősítőt, mellé, ártani nem árthat alapon. Az adagolást az acana honlapján is meg tudod nézni, de a csomagoláson is rajta van, de ez csak irányszám. Ha kövér a kutya kevesebbet kapjon, ha soványka akkor többet. Én eleinte precízen méregettem a kapott kis műanyag csészével, de sajnos áldozatul esett így azóta kb adagolom marokra :)
2013. jún. 3. 11:22
 5/20 A kérdező kommentje:

Diego pici nagyon, két hónapos létére alig három kilós, szutyok szaporítótól mentett kölykök voltak,az anyjuk meghalt, mikor öt naposak voltak. 9 tesója volt, abból négyen vannak, akik megérték ezt a kort, és egészségesek.

Szvsz lehet többet kéne adnom neki?

2013. jún. 3. 13:58
 6/20 anonim ***** válasza:
Az nagyon picike, enyém 7 kg volt ennyi idősen. Nem akarok butaságot mondani, mert a pici kórosan sovány vidd el egy állatorvoshoz, szerintem mindenképp kell neki vitamin is. Az adagját fokozatosan emeld, én első este túl etettem mert elszámoltam magam, és miután szuszogott pár órát ment is a hasa szegénykémnek, szóval ezzel vigyázz nagyon. Sok boldogságot nektek, legalább neki rendes gazdija lett:)
2013. jún. 4. 20:59
 7/20 anonim ***** válasza:
szia!a brit nagy szar,ne adj neki olyat,én purinat és acana puppy-t adok az enyémnek,5honapos és a szöre olyan mint a selyem.
2013. jún. 5. 12:14
 8/20 zozonrg ***** válasza:
Szia!Az enyém 1 éves és végig Brit tápot kapott és szép lett tőle.Hasonlítsd össze más tápok összetételével és látni fogod,hogy nagyon jó táp.A drágább tápoknál már csak a nevet kell megfizetni.A dog chow-nál meg nem lehet rosszabb mivel mind a kettőt a Purina gyártja.
2013. jún. 5. 22:03
 9/20 A kérdező kommentje:

Tegnap hoztuk haza. Összevissza kakilt mindenhová a lakásba. Hogy a hócipőbe tanítsam szobatisztaságra? Ahol nevelték, ott ilyen eü alátétre mentek a tesókkal, de itthon nem mindig találja el, fura, néha a kakit rakja rá, néha a pisit, de az adott szituban a másikat mindig a lakás random helyére a padlóra rakja.

Még csak egy oltása van, még lega négy hét, mire utcára mehetünk.

Ötletek? Folyamatok? HELP! :D

2013. jún. 6. 08:32
 10/20 anonim ***** válasza:
Eü sétára 1 oltással is viheted le, a pelenka a legrosszabb megoldás, a miértet te magad is láthatod :) Minden játék, alvás, evés után futás ki a fűre. Nagyon vigyázz, hogy ezek villámlátogatások legyenek tényleg csak amíg pisil és még véletlenül se egyen föl valamit. Ha kint végzi el hatalmas örömködés, simi, ujjongás miegymás. Ha csak valahol a lakásban találsz egy meglepetést, összeszorított fogakkal föltakarítod domestosos vízzel, de van aki az ecetet ajánlja. Még véletlenül sem szidod le érte, mert utólag úgysem tudja mi rosszat tett. Persze ha rajtakapod, az más tészta. Nem egyszerű, én ugyan kertesházban lakom de az emeleten, és már szépen izmosodik a karom, mert óránként le-föl rohangálok vele bár végre már elértük azt, hogy jelez és ha kinyitom az ajtót már tudja az utat is :)
2013. jún. 6. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!