Van egy Amerikai Staffordshire Terrier-em.! Az miért lehet hogy a "hátsó" emlői duzzattabbak, nagyobbak, és ilyen tej és vér féleség jön belőle? Két emlőnek a tapintása kemény.
Figyelt kérdés
Azóta másik emlőnél is tapasztaltam a fehéres tej-et és valamimi váladék szerűséget.A kutya kb 1.5 éves lehet. Kb 4 hónapja tüzelt. A vemhességet kizárhatom? Én valami gyulladásra tippelek. Holnap van állat orvos igy akkor elszeretném vinni de kiváncsi vagyok, hogy ti mire tippelnétek.2013. máj. 31. 13:51
2/4 anonim válasza:
Mivel a vemhesséd elméletileg kizárható hiszen 4 hónapja tüzelt igy én is az álvemhességre gondolok. Más tünetek nincsennek? Játék hurcolás, nyüszögés?
3/4 anonim válasza:
ha véres, akkor elmlőgyulladás, az álvemhesség következményeként. nem lázas? Meg kéne orvosnak mutatni. Gyulladáscsökkentő, langyos vizes borogatás, és kaja, viz minimalizálása. Semmi simogatás, kényeztetés, játékok elvétele, ne tudjon babázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!