Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vesz (majdnem) mindenki...

Miért vesz (majdnem) mindenki Amstaffot?

Figyelt kérdés
Elsősorban amstaff gazdákat kérdezem. Régen is létezett ez a fajta, miért kell hirtelen ilyen kutya a legtöbb embernek? Én imádom a kutyákat, de ha egy ilyen fajtát látok lenézem őket valamelyest, de a gazdájukat még inkább. Főleg amikor evvel feszítenek a képeken vagy fojtónyakörvvel sétáltatják őket. Nem uncsi már hogy minden sarkon ilyen kutya van? Ráadásul nagy részben nem is fajtatiszták.

2013. jún. 8. 18:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%
nekem 2amstaffom van és nem menözésböl vettem.Itt felénk mindenkinek csak korcsa van,fajtatisztát ritkán látni mert az emberek nem áldoznak rá pénzt.
2013. jún. 11. 09:12
 12/24 anonim ***** válasza:
66%

Abból látsz a legtöbbet, amit a legjobban figyelsz.

Nem most hirtelen kell mindenkinek amstaff, nagyon sok olyan gazdit ismerek, sőt a legtöbbjük olyan, akiknek több 10 éve van amstaffjuk. Viszont igen, vannak olyan emberek, akik csak felvágásból vesznek amstaffot, meg pitbullt, és ez nagyon csúnya dolog, de nem lehet ellenük mit tenni. Vannak olyanok, akik felvágásból veszik, és vannak olyanok, akik azért, mert imádják őket, és szerintem több ilyen gazdi van. Nekem egy 4 éves amstaff-om van, ő az elsőm, és én beleszerettem ebbe a kutyusba, meg ebbe a fajba is. Nagyon család centrikus, és hűséges. Viszont az a baj, hogy a sétáknál mikor találkozunk más kutyákkal, mindenki megijed tőle. Felkapják a kis csivavájukat az ölükbe, elmennek, közben úgy néznek rá, mintha valami gyilkos lenne, pedig csak játszani szeretne. Egyszer ha lesz amstaff-ot, megérted, hogy miért van nagyon sok mindenkinek ilyen kutyusa. :)

2013. jún. 16. 19:41
 13/24 A kérdező kommentje:
nem állok be a sorba :D nem lesz.
2013. jún. 16. 20:01
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem azért kell kutyát venni, mert mondjuk éppen abból a fajból nagyon sok van az utcákon, vagy nagyon kevés.

Azért vesz az ember kutyát, mert megtetszett neki. A kutyák nem tehetnek arról, hogy sok mindenkinek van olyan fajtájú kutyája, vagy az ellentéte.

2013. jún. 16. 20:17
 15/24 anonim ***** válasza:
47%
szerintem a sztafi a legjobb kutya,megtud védeni,brutál erös,nagyon tud szeertni és nem gyilkologép mint ahogy sokan becézik.Az enyém a kezemet csokolgatja,a tenyeremböl eszik.
2013. jún. 17. 05:36
 16/24 anonim ***** válasza:
38%
ne is vegyél meg sem érdemled:)
2013. jún. 17. 13:01
 17/24 anonim ***** válasza:
63%
aki így áll hozzá az meg se érdemli egy sztafi barátságát,hogy a gazdája legyen.Vegyél egy csivavát az pont hozzád való.
2013. jún. 17. 14:08
 18/24 anonim ***** válasza:
47%
Akinek nincs ilyen kutyája nem is tudja mennyire másak mint a többiek:))))
2013. jún. 17. 20:49
 19/24 A kérdező kommentje:
Azért kíváncsi lennék, hogy melyik kommentelőnek van fajtAtiszta "sztafija -.-'" De igazatok van, minden keverék cuki. beleértve a tiéteket is.
2013. jún. 18. 19:49
 20/24 anonim ***** válasza:
na ide figyelj nekem két fajtatiszta amstaffom van és mellesleg törzskönyves don king vérvonalból.
2013. jún. 18. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!