Miért vesz (majdnem) mindenki Amstaffot?
Abból látsz a legtöbbet, amit a legjobban figyelsz.
Nem most hirtelen kell mindenkinek amstaff, nagyon sok olyan gazdit ismerek, sőt a legtöbbjük olyan, akiknek több 10 éve van amstaffjuk. Viszont igen, vannak olyan emberek, akik csak felvágásból vesznek amstaffot, meg pitbullt, és ez nagyon csúnya dolog, de nem lehet ellenük mit tenni. Vannak olyanok, akik felvágásból veszik, és vannak olyanok, akik azért, mert imádják őket, és szerintem több ilyen gazdi van. Nekem egy 4 éves amstaff-om van, ő az elsőm, és én beleszerettem ebbe a kutyusba, meg ebbe a fajba is. Nagyon család centrikus, és hűséges. Viszont az a baj, hogy a sétáknál mikor találkozunk más kutyákkal, mindenki megijed tőle. Felkapják a kis csivavájukat az ölükbe, elmennek, közben úgy néznek rá, mintha valami gyilkos lenne, pedig csak játszani szeretne. Egyszer ha lesz amstaff-ot, megérted, hogy miért van nagyon sok mindenkinek ilyen kutyusa. :)
Nem azért kell kutyát venni, mert mondjuk éppen abból a fajból nagyon sok van az utcákon, vagy nagyon kevés.
Azért vesz az ember kutyát, mert megtetszett neki. A kutyák nem tehetnek arról, hogy sok mindenkinek van olyan fajtájú kutyája, vagy az ellentéte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!