A kutyám meghalt, tényleg ennyire nevetséges vagyok?
Az én legjobb barátom "Lepke" nemrég hunyt el.
14 éves volt és nagyon beteg méhrákja volt. Vele
Nőttem fel es én neveltem az utolsó napokig. Amikor
meghalt nem birtam tovább és halkan sirni kezdtem
közben simogattam amig lenem csukta végleg a szemét.
Az egészet végig látta néhány ismerősöm és másnap kinevettek.
Általában nem vagyok ilyen érzékeny de eszembe jutottak a régi
emlékek vele kapcsolatban.. Szerintetek is nevetséges ez az egesz
hogy egy állatot megsiratunk? 17/F
Nem! Ez egy természetes dolog, ha valaki olyat vesztünk el, akit szeretünk.
Inkább az ismerőseid a nevetségesek, hogy nem bírják felfogni, hogy mit éreztél.
Nagyon sajnálom a kutyádat, és kitartást:( az ilyen kreténekkel meg ne törődj, mert semmit sem érnek emberileg
Vannak, akik sohasem fogják megérteni, milyen értékesek az állatok. Számukra ők nem érző lények, a telefonuk elvesztését előbb megsiratják. Sajnos sokan ilyenek, és megértem, hogy bánt. Ettől vagy ember, hogy téged meg tudnak érinteni ezek. Talán egyszer ők is megértik, és jobb emberré válhatnak.
Én minden állatomat megsirattam, még a halva született egereimet is, mondjuk én lány vagyok :)
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha legközelebb lenne még kutyád, ivartalaníttatsd, és megelőzhető a baj. És ha mégis történne vele valami, sirasd meg, mert szeretted. :)
Dehogy nevetséges. Még felnőtt férfiként is nyugodtan hullathat az ember pár könnyet ilyen esetben, ez teljesen normális.
Én még a szeretteim elvesztésénél sem szoktam sírni, mégis teljesen normális és szép (leszámítva a fájdalmat és hogy amúgy egy szomorú helyzetről van szó) dolognak tartom.
Buta, érzelmileg (is) éretlen emberek akik kinevettek, ne foglalkozz velük - nem érdemes. Részvétem.
egyáltalán nem vagy nevetséges!! nekem 2 éve halt meg a kutyám,és még mindig nagyon hiányzik..:( ha eszembe jut,szinte mindig elsírom magam.:( Ő mérgezésbe halt meg..Igen..Nagyon kedves szomszédjaink vannak..(y) én nem vele nőttem fel,de volt egy időszak,amikor mondhatni csak Ő volt nekem,és senki más. Leehet,hogyha Ő nem lett volna akkor mellettem,akkor már én sem lennék itt. Nem kellettek szavak,elég volt,hogy akkor mellettem volt..Persze ezt akkor még nem értékeltem annyira..Még kisebb voltam akkoriban..De nagyon szerettem.. És kimondhatalanul hiányzik.:( (most is sírok) És őszinte részvétem a kutyád miatt! sajnos tudom,hogy milyen elveszíteni..:( és ne foglalkozz azokkal,akik ezért kinevetnek. Ők még biztos nem éltek át hasonlót,de ha majd egyszer átélik,akkor megtudják hogy milyen érzés,és kétlem hogy Ők nm fogják megsiratni az elhunyt állatukat..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!