Vállalná valaki azt, hogy segít nekem felelős kutyatartásban? Eddig szerintem nem voltam valami jo. De mist meghalt a masik kutyam es kicsit mashogy latom a dolgokat.
Nem ez vagy véletlenül?.. http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4116388-s-o-s..
Egyébként miben szeretnéd konkrétan a segítségünket kérni..?
tudod bizonyítani? ha igen, akkor jelents fel azonnal és elmegy a kedve a mérgezéstől. Ha más kutyusokat/cicákat is megmérgezett a környéken, akkor esetleg össze is állhattok a többi gazdival. Bocsi az első hozzászólásért, de a kérdésedből az jött le, hogy leszartad a kutyát és azért halt meg.
Ha elég nagy a kert, akkor zárd el olyan helyre, hogy a szomszéd ne érhesse el a kutyát. Elvileg ki lehet képezni, hogy ne fogadjon el mindenféle bedobált kaját, de én erre nem esküdnék fel, hogy minden kutya tartja a gazdi távollétében. Mi a kutyasuliban csináltunk gyakorlatokat arra, hogy ne szedjenek fel kaját az utcáról, de az sem volt 100%-os, pedig a gazdik ott álltak a kutya mellett és mondták neki, hogy ne kajálja fel a virslit.
Végső megoldásként pedig ne tarts kutyát. Annak semmi értelme, hogy a szomszéd sorban gyilkolja őket.
100%-ra vinni a kajamegtagadást (akkor is, ha te nem vagy ott!!!). Igenis van olyan kutya, aki mindig megtagadja a talált/kínált élelmet (a nővérem staffija elsőre elfordítja a fejét, ha nagyon erősködsz letépi a karod, ha kajával kínálod - az egyetlen rizikófaktor, hogy ha nővérem nincs ott, esetleg elsőre odakap).
A r.hadékot pedig feljelenteni, a patkányméreg ugyanis állatkínzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!