Ha kutyát veszek akkor arra számítsak hogy 20 évig minimum sehova külföld?
Miért ne mehetnél?
Egyrészt a kutyák azért sajnos ritkán élnek 20 évig. Másrészt sokan járnak nyaralni a kutyával, külföldön is (a nyugat sokkal kutyabarátabb, mint kis hazánk), vagy amíg nem tudnak rá felügyelni, elhelyezik rokonnál, ismerősnél, vagy kutyapanzióban.
Az, hogy kutyád van, nem azt jelenti, hogy nincs életed :)
Nekem kistestű kutyám van, vittem magammal Párizsba, Berlinbe, Prágába és sok más nagyvárosba is, sőt mivel a határ mellett élünk, rengetegszer vagyunk Ausztriában. A német területek nagyon kutyabarátok, még a legtöbb állatkertbe is bevihetőek a kutyák. Egyszer mentem Egyiptomba, oda nem vittem, de addig is egy gondosan kiválasztott panzióban töltötte a napjait.
Ó, ha 20 évig élhetne..
Sajnos kevés kutya él 20 évig. :-(
Egyébként meg, miért ne mehetnél?
Egy jól nevelt kutyát bárhová magaddal vihetsz. Nem kell hozzá más csak chip, útlevél, érvényes veszettség elleni oltás.
Kutya barát szállásokat,pedig nagyon sokat lehet találni.
Én tavaly 2 hetet töltöttem Horvátországban kutyával. Az emberek kedvesek voltak. Bevihettem a legtöbb étterembe (hamarabb kapta a kutya az ivóvizet, mint és a sört:-))
Ausztriában a pékségben és a bankban is láttam kutyával embereket. Szóval rengeteg helyre mehetsz vele, ha megtanítod viselkedni.
Ha pedig nem szeretnéd magaddal vinni, akkor biztosan van valaki a családban, barátok, akik szívesen vigyáznak rá. és ha mégsem, akkor még mindig beadhatod egy panzióba.
Szóval, ha tényleg akarod meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!