Szerbiába kell útlevél kutyáknak?
Mennyire biztos, hogy igazoltatnak? Vagy jobb ha meg van? Mert akkor csináltatok gyorsan..
Még nem voltunk külföldön kutyával, köszi az értelmes válaszokat előre is!
Köszi a gyors választ!
Az oltásai meg vannak, tuti, amúgy meg kiállításra megyünk a hétvégén.
Biztos hogy nem kell akkor?
Minden ellen be van oltva!
Ha a határátkelőn nincs probléma itt a rendőrei, ha megakarnak büntetni akkor meg is fognak, ha van a kutyádon szájkosár szerintem esélytelen hogy megbüntessenek. Meg minél nagyobb városba mész annál elnézőbbek a rendőrök is.
Melyik városba szeretnél jönni?
Ne beszéljetek már butaságot.
MINDENHOVÁ kell útlevél, ha külföldre mész a kutyával. Természetesen chip is kell.
A szerb határon van ellenőrzés,mindíg elkérik a kutya papírjait is.
A hétvégi Mol CAC és Ada CACIB kiállításokra megyünk.
Akkor kell az útlevél?
Amúgy mért nem elég csak az oltási könyv? Ja és chip-pünk természetesen van, mert kiállítási kutya
Ha ausztriába mész akkor is kell az útlevél.
ha showkutya akkor nem is értem miért nem útlevéllel adták. Én soha nem is adok oltási könyvet, csak útlevelet. Akkor minden oltás az útlevélben van.
Most az orvosnak majd hitelesítenie kell az útlevélbe minden oltást . Persze nem lesz matrica beragasztva és ezért néha balhéznak a határőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!