Szerbiába kell útlevél kutyáknak?
Mennyire biztos, hogy igazoltatnak? Vagy jobb ha meg van? Mert akkor csináltatok gyorsan..
Még nem voltunk külföldön kutyával, köszi az értelmes válaszokat előre is!
Szia! Én szerbiai vagyok és én megcsináltatnám a helyedbe az útlevelet, pont ma hallottam, hogy cserélték a vámosokat, mert az előzőkkel valami gond volt(gondolom sok mindent átcsempésztek mellettük) és lehet, hogy most szigorúbbak lesznek, én nyugodtabb lennék a helyedbe, ha meglenne csináltatva..
Bocsi, hogy én is kérdezek.
És ha én akarok átmenni Szerbiából Magyarországra kutyával akkor nekem mi kell? Irták itt páran, hogy tavaly törölték a titert, akkor az már ezek szerint nem kell? Elég az útlevél, veszettség elleni oltás és a chip? Mert ez mind megvan, csak nem tudom, hogy most akkor kell e a titer vagy sem?
Köszönöm a sok segítséget!
Megcsináltattam az útlevelet, az orvosunk beleírt mindent, szóval nem kell aggódnunk :)
Szép napot!
Köszi a választ, ennek most örülök, hogy nem kell titer, nem is tudtam róla, levagyok maradva.:D
Nekem az útlevélbe vannak az oltások, igy nem kell oltási könyvet vinnem. Chip,útlevél,oltás meg megvan, ó de szuper.:)
Nektek pedig sok sikert a kiállitáshoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!