A kutyák emlékeznek az embere?
Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdezem, mert van illetve volt egy kóbor kutya a kerületünkben és mikor jöttem haza a suliból mindig adtam neki kaját és játszottam, iletve foglalkoztam vele, így nagyon a szívemhez nőtt. De valahogy elkeveredett, egész télen nem láttam..:( Nagyon hiányzott...Azonban a hetekben újra feltünt a környéken, és arra vagyok kíváncsi, hogy vajon emlékiszik-e még rám? Nemsojára elköltözünk egy új házba és úgy gondoltuk, hogy örökbefogadjuk.2013. jún. 2. 21:49
1/6 Valletta válasza:
Nagyon szép tőletek. Biztos emlékszik rád, maximum eleinte nem fog úgy reagálni, mint amikor még napi kapcsolatban voltatok, de ez egy-két nap alatt változni fog, ahogy hazaviszed.
2/6 A kérdező kommentje:
rendben, akkor ezek szerint nem leszek neki olyan nagyon idegen.
Köszönöm a gyors válaszod, ment a zöld kéz. :)
2013. jún. 2. 22:02
3/6 anonim válasza:
Majd meséld el milyen volt az újabb találkozás meg azt is hogy örökbe tudtátok-e fogadni!
4/6 A kérdező kommentje:
rendben, de erről csak majd egy olyan jó hónap múlva tudok írni. :)
2013. jún. 3. 06:16
5/6 anonim válasza:
Meg fog ismerni egy idő után újra. De azt tanácsolom, hogy valahogy biztonságba kéne helyezni, mert egy hónapig még eltűnhet a környékedről.
6/6 A kérdező kommentje:
igen, kedves itolsó, már biztonságban van :) és ment a zöld kéz. :)
2013. jún. 5. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!