Igaz az, hogy a kutyák szája tisztább mint az emberé?
Figyelt kérdés
Ezt egy barátom mesélte,de én nem hiszem el. Lehet ennek vmi valóság alapja??2009. júl. 10. 00:28
2/18 anonim válasza:
nemtudom, de az biztos hogy büdösebb :D
4/18 anonim válasza:
mert mit gondolsz, hogy a kutyák megmossák maguknak a fogukat?:D
am meg simán elképzelhető , mondjuk ahhoz képest hogy a saját seggüket tisztogatják.:) de nem ezért kell szeretni őket.
6/18 anonim válasza:
Szerintem nem, hiszen egy kutya ha valami étel van a földön akkor felveszi onnan is, meg ugyebár a faágat vagy a botot is beveszi a szájába. De viszont az ember ha ugyanezt megtenné lehet megbetegedne, a kutya viszont nem. Tisztábbnak nem tisztább, csak talán ellenállók a betegségekre.
7/18 anonim válasza:
az én kutyám szereti a friss kakit..:S
8/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tisztább lenne.
Én ezt úgy hallottam, hogy a kutya legtisztább testrésze a szája.
Nem mindegy :-)
9/18 anonim válasza:
Hát igen, érdekes... Sztem meg a nyála nagyon tiszta!!! Hallottatok arról, hogy ösztönösen nyalogatja a sebed?? Én speciel engedtem neki, és hamarabb gyógyult egy kisebb vágás.. na jó, nem nyilt törésre gondolok.....:S
10/18 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy kevesebb baktérium van benne (láttam, hogy vettek mintát kutyáéból is, emberéből is és kitenyésztették) de azok veszélyesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!