Én is úgy hallottam, ahogy az utolsó írta. Hogy a bacikkal van a gond.
2009. dec. 28. 20:19
12/18 anonim válasza:
ugytudom,, hogy a kutya szájában több olyan baci van , amelyik veszélyesebb az emberre,
de az emberben is sok baciiluss van ám!!!!
pl. nekem nem gumós zápfogam van, hanem lyukas zápfog!!!XD
2009. dec. 28. 21:16
13/18 anonim válasza:
Szerintem biztosan!Ők esznek zsíros ételeket (hamburger,hot-dog,chips stb.)?Isznak ilyen sz@rokat (cola,szénsavas üdítők,koffein,szesz,chapuccino stb.)?Nem!És nem mosnak fogat.Nem kennek a szájacskájukba olyan pépet,ami csak mentolos szagot ad a szánknak,és csak leMARJA a "koszt" a fogainkról!
2009. dec. 28. 23:46
14/18 anonim válasza:
az biztos hogy tisztább, de én nem ennék vele egy tányérból mer az a kevés baktérium ami van az veszélyes
2009. dec. 29. 11:36
15/18 anonim válasza:
Szia! valóban a bactériumok mennyiségével és fajtáival magyarázható a dolog.egy velem megtörtént szomorú, de
szerencsésen végződő esetet írok le.férjemmel autóbalesetet szenvettünk, ő eszméletét vesztette és fuldoklott.hogy le ne nyelje a nyelvét a kézfejemet a
szájaba tettem a mentők megérkezéséig.olyan erős volt a
harapása, hogy vérzett a kezem.az ő ellátása után az én
kezem következett, kitisztítás és tetanusz.megkérdeztem
a dokit miért van a tetanuszra szükség,és azt válaszolta
hogy az ember harapása sokkal veszélyesebb a kutyaharapásnál fertőződés szempontjából.
2009. dec. 29. 13:19
16/18 anonim válasza:
Valóban tisztább a kutyák szája az embernél. Hamarabb mosnék olyan fogkefével fogat amit a kutyám használt mint egy olyan ember után akit nem ismerek... De még ha ismered akkor is rengeteg baktérium lehet és van is a szájában. Amúgy egyszer azt hiszem a fókuszban (vagy ilyen helyen volt) hogy pár híres embernek megvizsgálták a száját és hogy milyen baktériumok vannak benne. Pedig egy normális ember minden nap most fogat... Persze azért azt ne hagyjuk hogy szart egyen a kutyánk :D
2009. dec. 29. 15:12
17/18 anonim válasza:
a kutyák nyálában penicilin is megtalálható , ezért nem fertőződik el a sebük ha nyalogatják .
2009. dec. 29. 16:23
18/18 anonim válasza:
Szerintem másféle bacik vannak benne mint az ember szájában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!