Hogyan szoktassuk össze a 2 kutyust? Bővebben lent!
A szomszéd 10 éves mudija , mindig is egyedüli kutyus volt , ma reggel hoztak hozzá egy kis puli kutyus, de A Buksika nem akarja elfogadni , nagyon morog rá , tudom az alap dolgokat , hogy a nagyot szeretgessük , ne a picik babusgassuk!
Buksi a 10 éves kutyus szuka a picike pedig kan !
Segítsetek hogy én segíthessek a szomszédunknak.
Én is erre gondoltam !
Nemtuom, talán van rá esély hogy összeszokjanak , de nem sok :(
Az elözö vagyok ...
Talán van esély, de csak akkor fog müködni ha a szomszédod nem egyedül él. Azt kellene tudni kit tekint a mudi gazdájának. Röviden arról lenne szó,hogy más legyen a puli falkavezére.
A mudi gazdájának nem szabad a pulival foglalkozni egy cseppet sem, levegőnek kell néznie illetve amikor a pici közeledik hozzá hagyja ott ( teljes kiközösítés a részéről). Bárkimás aki felvállalja a falkavezérséget, neki a puli védelmére kell kelnie ha a mudi morogni kezd rá. Lássa a mudi, hogy neki más a gazdája. Talán így látni fogja,hogy nem kell féltékenykednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!