Milyen típusú kutyát láthattam?
Figyelt kérdés
Láttam egy nagytestű kb 1 méteres (vagy nagyobb) jegesmedvére hasonlító írtó aranyos kutyust.Barátságos természetű,rövid szőrű.
Milyen kutya lehetett? Körülbelül a bobtail-re hasonlíthatott, de sokkal rövidebb szőre volt.
2013. máj. 20. 21:22
2/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ de nem hiszem hogy az lenne,nem volt ilyen "sörénye". Vagy ha nagyon rövidre van nyírva akkor az eltűnhet?
2013. máj. 20. 21:33
3/11 anonim válasza:
Típus? Széria?
Ezt a kutyáknál úgy hívják, hogy FAJTA.
4/11 A kérdező kommentje:
Elnézést nem vagyok jártas a témában..
Nem kell rögtön leharapni az ember fejét.
2013. máj. 20. 21:36
5/11 A kérdező kommentje:
Valamint a feje is "kockább volt" valamivel.
Most láttam másik képeket visszavonom a sörényeset mert látom hogy némelyiknek nincs is.
2013. máj. 20. 21:45
6/11 anonim válasza:
Mi lenne, ha a képet belinkelnéd, és akkor meg is tudnánk mondani :)
7/11 anonim válasza:
gondolom élőben látta, nem képen
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy keveréket láttál. Teljesen fehér és jó nagy esetleg még a kuvasz, bár jegesmedvét én nem látom benne.
9/11 anonim válasza:
Szerintem egy lenyírt komondort láttál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!