Ha vidékről be szeretnék hozni egy kutyát városba mire kell odafigyelnem, mik kellenek hozzá?
Nagyszüleimnél van egy nagyon aranyos kis testű palotapincsi jellegű kutyus. Nyáron szeretném behozni a városba mondjuk egy hétre, hogy rendesen elkezdhessem szocializálni. Tanyán ez lehetetlen, nincsenek kutya barátai, nem érik ingerek, nem nagyon tudom megválogatni a séta útvonalait. Szeretném hogyha minden helyzetben jól reagálna, megismerne mindent, barátságos lenne az emberekkel. Most sincsenek vele gondok de szeretném ha a továbbiakban sem lenne, mert félek hogy egyre idősebb lesz és ott fog megpunnyadni az udvaron. Már 3éves és csak 1x járt a városban de akkor még kölyök volt, kutyakiállításra hoztam be. Mikre kell odafigyelnem? Miket vegyek neki itthonra?
Nem szobatiszta, akkor megy ki amikor akar.
Ha a későbbiekben sem foglalkozol vele rendszeresen, akkor hagyjad békén az egészet, ahogy van.
Már 3 éves a kutya és csak egyszer vitted magaddal. Minek? Most magadhoz veszed egy hétre, aztán megint ott fog punnyadni 3 évig.
Ne tedd, csak összezavarod. Egy hét alatt nem fogod elérni azt, amit szeretnél.
"Nem szobatiszta, akkor megy ki amikor akar."
Ezt úgy érted, hogy becsinál a lakásba? Ha nem, akkor bizony szobatiszta.
Jaj nem úgy értettem. Eddig is foglalkoztam vele, volt kutyakozmetikába meg salala. csak nem a "nagyvárosba" hoztam be. Mert eddig nem volt rà lehetőségem, de most minden megvan hozzá. Nem csak egy hètig lenne itt, vagyis kezdésnek egy hétig aztàn még meglátjuk mi lesz a továbbiakban. Eleve szeretném behozni csak kicsit tartok tőle hogy nem èrezné jól magát, és a nagymamám nagyon szereti ezért még meggondolom hogy legyen.
Kutyaajtó van így kint végzi el a dolgát, de lehet hogy itt lennének balesetek (sőtt szinte biztos) hiszen nem akkor végezhetné el a dolgát amikor akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!