Mit tegyek, hogy lehessen kutyám?
Nagyon szeretnék egy kutyust már évek óta, de a szüleim nem engedik, mert nincs kutyabiztos kerítésünk. Ezt eddig meg is értettem, viszont kb. 1 hónapja úgy volt, hogy hozhatok egy kiskutyát az egyik barátnőmtől akinek nemrég születtek, csak apa először megcsinálta volna a hátsó udvarra a kerítést és ott lett volna. Én pedig minden nap tervezgettem, hogy milyen jó lesz játszani vele, sétáltatni, tanítani stb... és annyira boldog voltam. Majd a szüleim mégse engedték, hirtelen meggondolták magukat ami nagyon rosszul esett. Azóta csak azon gondolkozok, hogy hogy beszélhetném rá őket, kutyákkal álmodok és eddig simán bírtam kutya nélkül, de most úgy érem, hogy nem. Mert hát eddig nem is reménykedtem, hogy valaha lesz kutyám még itt lakok, utána nagyon boldog voltam, hogy lehet, mindent elterveztem. Erre egyszer csak jövök haza és apa leüvölti a fejem, hogy mégse lehet. De hát akkor miért mondta? Szerintetek, hogy beszélhetném rá őket? Most úgy érzem, hogy nem bírok kutya nélkül élni. Kiskorom óta imádom őket, mindig tanítgattam sétáltattam ismerősök, szomszédok kutyáit, de nekem sose lehetett. Valami ötlet? 18 éves még nagyon sokára leszek:| És igen tudom, hogy nagyon nagy felelősség meg minden, de én elvállalnám..takarítanék utána meg mindent megcsinálnék.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!