Hogyan győzzem meg anyámat hogy lehessen kutyám?
Kérdezd meg, miért.
Lehet, hogy fél a kutyáktól.
Lehet, hogy régen volt egy kutyája, akit nagyon szeretett, de elveszítette (anyu gyerekkori kutyáját megmérgezték, nem tudta pótolni más háziállat a hiányát mai napig, pedig már elmúlt 50 éves).
Lehet, hogy allergiás.
Lehet, hogy fél, hogy rámarad a gondozás, mert megunod.
A
--- Anyu, szeretnék egy óriáskígyót a kertbe!
Majd megállapodtok a kompromisszumos kutyában.
B
--- Anyu, varacskosdisznónak vagy kutyának örülnél jobban?
Ez egyszerű. Mond meg neki, hogy így alakul ki benned a gondoskodás, a felelősség érzeted. Ami nem hazugság, ez így van. Ha nincs kisállatkám, gondatlan szülőleszek és ez a te lelkeden fog száradni anya!
Erre egyből meg fogja engedni!
amint már előttem irták..tanulj szorgalmasan , segits sokat a házimunkában , a saját szobádba is legyen szép rend...ha anyukád látja az igyekezetet , biztos rkicsit engedékenyebb lesz...
vagy.:
7 hét...és itt a Karácsony...mond meg..hogy szeretnél egy meghitt , szép karácsonyt..de számodra ez csak úgy lenne tökéletes..ha kaphatnál egy négylábú játszótárst...
vagy:
eggyezzetek meg...hogy anyukád lássa , hogy Te komolyan gondolod...vegyél egy nagyon nagyon kényes növényt..és állapodjatok meg..hogyha még pl. dec. 20ra is ugyan olyan szép marad , megkaphatod a kutyust...
[Én kb. 4 ÉVIG könyörögtem , mert mi társasházban lakunk , és nekem kell sétáltatni , reggel délbe este...,és félt apum hogy nem fogom..elkezdtem nagyonagyon igyekezni a suliba , sokat segiteni , és kitartóan könyörögni..ugyan sokáig tartott , de Karácsonyra 90% h megkapom a kutyosom ]
Hááát , remélem tudtam valamit segíteni...
Írhatnál egy kicsit többet,hogy jobban átlássuk a helyzetet.Láttatlanban,minden info nélkül nehéz hasznos választ adni.
Pl mekkora az udvar,milyen kutyát szeretnél, mennyi idős vagy,mennyit foglalkoznál vele,mik a céljaid,ilyesmik.
Egyébként amit a többiek írtak,nagyjából azokat lehet tenni. Otthon sokat segíteni,jó jegyeket vinni,stb.
Mi az indoka anyudnak?Túl drága?Szétszedi a kertet? Miért nem szeretné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!