Lehet hogy elpusztul reggelre? :' (
Egész nap olyan elesett volt a kutyám, arra gondoltam hogy a nagy meleg miatt, de most kimentem és fejjel befelé fekszik a házában :( Lélegezni lélegzik de nem jött ki... Nagyon idős már, 15 éves és 7 hónapos.
Mit csináljak vele reggel ha még él? Karban el se tudnám vinni a dokihoz mert ahhoz elég nagy. :(
Ha meg meghal... az borzasztó lenne :(
Adjatok tanácsot légyszi :(
Ha egyik napról a másikra lett ilyen, akkor szerintem inkább valami betegség, mint öregség.
Mi van vele?
Fél öt óta fent vagyok fele, ötkor felhívtam az ügyeletet, ott azt mondták hogy 8-kor hívjam fel a saját állatdokinkat mert ő tudná csak megvizsgálni.. Az állatdokink meg dél körülre mondta hogy kijön úgy hogy várunk :( Mást nem tudok tenni, kocsi nincs és a szüleim elutaztak rám maradt minden :(
Megírom hogy mit mondott a doki. Köszi az érdeklődést.
Tényleg nagyon idős, ilyenkor már könnyen megviselheti az időjárás. Legyél vele sokat, érezze hogy nincs egyedül. :)
Jobbulást neki!
Nagyon sajnálom. :(
Még van egy kis remény, abba kapaszkodhatsz, de azért ne éld bele magad nagyon. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!