Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha 'csak' akkor vagyok a...

Ha 'csak' akkor vagyok a kutyámmal amikor frizbizünk, akkor rajongani fog a frizbiért?

Figyelt kérdés

Múltkor amikor egész nap nem voltam vele és kimentem frizbizni akkor mintha kicserélték volna...mindent megcsinált és nagyon élvezte,de amikor egésznap vele vagyok akk nem igazán hozza lázba és gyorsan megunja:/ szeretnék vele majd versenyezni,azért lenne fontos h nagyon érdekelje.

Szerintetek ez használ,vagy csak elrontja a kapcsolatunkat?

2013. máj. 16. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
A munkakutyások - pl Angliában a vadászkutyások - konkrétan alkalmazzák ezt h a kutyának az a jutalom, h együtt dolgozhat a gazdával máskülönben kennelben pihen/uncsizik. De ehhez munkakutya agy kell...
2013. máj. 16. 15:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Border Collie, szóval munkakutyáról van szó.
2013. máj. 16. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
én nem áldoznám fel a frizbiért a kapcsolatunkat. ne legyél önző.
2013. máj. 16. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg növeli az érdeklődését, hiszen addig parlagon volt, olyankor pedig végre van valami kis interakció, játék, izgalom, amire szüksége van.

Ugyanakkor szerintem az is kérdés, hogy mit jelent az, amikor 'egész nap vele vagy'. Mert ha a kutya számára értékes tevékenységeket (tanulást, nagy sétákat, mozgást), akkor ezeket semmiképp se csökkentsd, mert hosszútávon a kapcsolatotoknak szüksége van rá. És minél jobb lesz a kapcsolat, annál jobb lesz az együttműködés, nyilván a sportban is.

A közös tévézés, összebújás jellegű programokat persze lehet csökkenteni, ha nagyon akarod, ez úgyis inkább az ember szükséglete.

2013. máj. 16. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Napi 10-15 percnél többet nem lenne szabad frizbizni vele, tehát nem jó ötlet.
2013. máj. 17. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!