Nemtudom jo helyen kerdezek-e de nagyon fontos. Van a falunkba egy no akinek 7-8 kutyaja van hozza teszem az ovoda mellett na most minekunk minden nap az o kapuja elott kell elmennunk ma reggel 5 nagy testu kutya rontott a keritesnek. Mit tehetek?
DE MIÉRT ZÁRJA A HÁTSÓ UDVARBA????
MErt téged zavar? És ki vagy te? Az atyaúristen, vagy mi? A kutyák bent vannak, azt csinálnak amit akarnak.
Esküszöm, ha itt laknál és odamenne a kutyám a kerítéshez amikor erre jössz, még uszítanám is és röhögnék. Legalább minden reggel vidáman kezdődne... :)
A kutyának az a dolga,hogy ugasson és a házat őrizze.
Főállású anyuka vagy aki rohadtul ráér.
Engem zavar,hogy reggelente kiülve a teraszra hallom a szomszédot wcni..Szerinted kérjem meg,hogy ne csinálja?
Te tenyleg 27 vagy?
megkerdezem harmadjara is jo?
Akkor ha EN odamennek HOZZAD es azt mondanam nem tetszik a TE KUTYAD viselkedese es zard el a pincebe vagy a lomosba amig az osszes gyerek elmegy oviba meg mindenki megjarja a boltot.TE azt csinalnad amit mondok???
Szerintem nem...
Mostmar en is azt tennem a no helyebe amit az elottem szolo irt...
de ilyen nincs hogy megijeszti.... fogd már fel. nekem itt van két ambulom ugatnak a kerítésnél nem kicsit ez a dolguk, hogy jelezzék hogy ha elmegy valaki a kerítés előtt. Van hogy durvábban van hogy lightosabban.
És ha valaki szólna hogy megijesztette a kutya akkor elmagyaráznám neki hogy ott az út túl oldala ha nem tetszik... sőt meg lehet kerülni a tömböt és ott is van egy út ott kerüljön ha nagyon zavarja.. nem fogom azért elzárni a kutyáimat mert 1-2 ideggyenge ember megijed legyen az gyerek vagy felnőtt...
Esetleg van egy másik megoldás. ha neked semmi se jó. A ház előtt szólj a gyerekeknek hogy itt lesznek az ugatós kutyák.. ha így is megijednek akkor fogják be a fülüket jobbat nem tudok már tényleg................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!