Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nemtudom jo helyen kerdezek-e...

Dizso kérdése:

Nemtudom jo helyen kerdezek-e de nagyon fontos. Van a falunkba egy no akinek 7-8 kutyaja van hozza teszem az ovoda mellett na most minekunk minden nap az o kapuja elott kell elmennunk ma reggel 5 nagy testu kutya rontott a keritesnek. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 12:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért mondom, de ha nálunk ekkora pusztítást végzett volna a vihar (én is féltem az este, hogy beszakítja a redőnyt a jég), akkor én nem írogatnék, hanem még mindig rajtam lenne a takaró és nyugtatnának, mert sokkos állapotban lennék. :D Vagy időnként elmorzsolva egy-egy könnycseppet (és káromkodást) pakolásznék az udvaron és a biztosítást intézném - amit még lehet a pünkösd előtt.

Annyi fix, hogy nem ide írogatnék.

(Nem azt mondom, hogy kitaláltad, hanem, hogy érdekes nálad a reakció és a fontossági sorrend.)

2013. máj. 18. 18:11
 92/101 A kérdező kommentje:
Ma hajnali 2 ig megcsinaltuk amit lehet a biztositot pedig meg penteken este hivtuk egybol! A tormelekeket pedig a ferfiak hordtak ki mi meg addig foztunk. Volt siras is es remeges de ahogy kialltunk egymas mellett a bajban hatalmas erot adott mindenkinek mert hala az egnek vannak emberek akik meg segitenek onzetlenul es ez ma mar nagyon ritka!
2013. máj. 18. 20:05
 93/101 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem kitalálta, mert anyuék szomszédja tűzoltó és reggel jött haza, ők is kint voltak, mondta mekkora pusztítást végzett a vihar.
2013. máj. 19. 00:42
 94/101 anonim ***** válasza:
18%

Én a híradóban is hallottam erről valamit a múltkor (nem néztem végig, mert épp a mosást intéztem), és amúgy ott is tornádónak említették.

Részvétem amúgy a veszteség miatt, nekem családtagom mellett pár méterre csapott be a villám egy fába, ami ezért lángra is kapott. De felénk szerencsére nem volt ilyen nagy pusztítást végző vihar.

2013. máj. 19. 09:23
 95/101 anonim ***** válasza:
0%

Jo lenne ha eszhez ternetek mert ez a kerdes nem a tornadokrol vagy a biztositokrol meg ennek a hitegeteserol szol!!

Ne sajnaltassa ezen az oldalon senki se magat mert ez nem a voroskereszt honlapja.

Lehet a sors keze hogy ezt kaptatok azbegesz falu amiert allandoan rosszat tettetek vagy akartatok annak a szegeny asszonynak es a kutyainak

2013. máj. 19. 10:32
 96/101 anonim ***** válasza:
Jaj, 10:32 inkább te térnél már észhez... Még, hogy ezt kapta a falu amiért nem kedvelik a kutyás asszonyt?!
2013. máj. 19. 12:14
 97/101 anonim ***** válasza:
0%

Te itt voltal eddig vagy csak most kezdtel el okoskodni???

Nem lepontozgatni kell....mit szeretnel,kezdjunk el gyujtogetni neki mert olyan kedves itt az emberekkel es csak mert nem allunk mellette csunyakat ir??? Ha elolvasnad a teljes tiz oldalt te sem sajnalnad annyira.kabitja itt az embert.ez meg nembaz idokep.hu hogy tornadozzunk meg eldontsuk hazudik e vagy sem.

Itt senkit sem erdekel....

2013. máj. 19. 18:21
 98/101 anonim ***** válasza:

Itt voltam és elolvastam, igen. Ja és amúgy ne ámítsd magad, nem én pontoztam, már rég nullán álltál, tehát kb. senki tetszését nem nyerte el a hozzászólásod. :DD

Amúgy ha senkit nem érdekel, vagyis téged nem, akkor csak azt nem értem, miért vagy te itt. Ki is lehet hagyni a kérdést, vagy nem törődni vele többé, nem kötelező neked ezt olvasgatnod.

2013. máj. 20. 10:08
 99/101 anonim ***** válasza:
0%

lehet hogy nem jöttél rá eddig de ez a kutyás kategória és nem a gyűjtős oldal meg nem az időkép.hu!!!

mire írtam látom téged is lenullázott valaki.....

miért is tehette...

szóval a kutyákon kívül ebben a kérdésben másnak nincs helye,ne is provokálj kérlek!!

2013. máj. 20. 12:07
 100/101 anonim ***** válasza:
úgy gondolom nagyon átment személyeskedésbe az egész téma, ha nem tudunk érdemben hozzászólni a dologhoz, akkor inkább privátban beszéljétek ezt meg egymással...
2013. máj. 20. 12:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!