Francc kérdése:
Szerintetek az jó ötlet lenne ha eladnám a yorki kutyám mert nem elég fiús? Fiú vagyok:D
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 18:13
32/37 anonim válasza:
Nagyon jó hogy 2 homokossal pedálóztok a férfiasságról :D
Antonio Sabatonak pl uszkárja van:
Richard Belzer színésznek havanese-e:
Anthony Edwards 2 csivavával:
Egyikükre se mondja senki hogy de gázak.
Én párom rózsaszín pórázzal viszi az 5 kilós pincsikeverékünket sétálni,akinek szerencse kendője van ami szintén rózsaszín. Soha nem zavarta,pedig nem megyek mindig vele. Sőt büszke a kutyánkra,imádja,a világ kincséért nem fordulna meg a fejében hogy megváljunk tőle bármikor is.
33/37 anonim válasza:
De az itt felsorolt példák és minden bizonnyal a párod is, már felnőtt, értelmes emberek. Nem kis suhancok, akiknek a külsőség a minden.
Akinek faszhosszabbítónak kell kutya, az inkább ne tartson állatot!
35/37 anonim válasza:
Akartam neked meleg hírességekről is képet küldeni, hátha valamelyiknek "kemény" kutyája van, de eszembe nem jutott hirtelen egy sem, annyira meg nem akartam belemelegedni a keresésbe :D
36/37 anonim válasza:
Jézusom.Egy Yorkit még elfogadni se kéne,minimum labrador.Max dobermann.Én kivágnám,ha ilyet kapnék.Vágd ki az utcára és kész.
37/37 anonim válasza:
Utolsó te is büszke lehetsz magadra! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!