Szerintetek az jó ötlet lenne ha eladnám a yorki kutyám mert nem elég fiús? Fiú vagyok:D

Aki emiatt lenéz, azzal ne foglalkozz, mert csak magát minősíti, nem téged.
Amúgy láttam én már kifejezetten nagyon kigyúrt pasit is sétálni az ölében vitt yorkival :)
Neki nem derogált, mert tudja, hogy az ő férfiassága nem a kutyában rejlik.
Inkább önbizalomra tegyél szert, és ne szerencsétlen kutyában lásd a sikertelenséged okát.

Ha ffi vagy, akkor kiállsz magadért és a szeretteidért pl. a kutyádért is...
bátyjám 186 cm, kb 80 kg és egy 5 kilós palotapincsi keveréke van (ivartalanított, fiú). Imádja, és nem szégyelli, ő választotta. Múltkor egy hapi meg pincsit sétáltatott, viccelődött vele, de ő sem szégyellte.

Egy: Aki olyan bizonytalan a férfiasságában, hogy úgy érzi, azt a kutyája mérete határozza meg, azzal nagy bajok vannak. Nem ritka, hogy a "macsó keménykutyás fazonok" csak kompenzálnak valamit és egyáltalán nem tudnak hiteles vezetővé válni a kutyájuk számára.
Kettő: A kutya társ. Nem adjuk-vesszük csak úgy.
Három: A kutyák is okosabbak annál, mint hogy kizárólag testméret alapján döntsék el, hogy ki hol áll a rangsorban. Ezen érdemes elgondolkodni.

Nekünk meg egy staffunk és egy yorkink van.Nem a méret számít!
Minket meg ezért mosolyognak meg az utcán,mert hogy ezek a kutyák nem illenek össze...És mégis ki dönti el,hogy milyen kutyák "illenek össze"???
Nekünk ezek tetszenek,imádjuk a terriereket és ezért vettünk ilyen kutyákat.
Mondhatom,hogy a párom is elég viccesnek tűnhet a yorkival meg a staffal séta közben,de ő sosem szégyellte egyiket sem!A párom pedig a "kigyúrt kopasz" kategória,tetoválással tarkítva.:))
Ha szereted a kutyád,akkor sz@rd le a többi ember véleményét!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!