Van egy 5hónapos staffordom, azt szeretném ha ugatna ha jön valaki és nem mászna rá senkire. Valaki valami ötlet? Csibészelés jó lenne neki erre?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 19:58
1/15 anonim válasza:
5 hónapos ! Kölyök ! Ugyan mit vársz el tőle? A kölyökkutyák még ember centrikusak. Van egy kutyád, és fogalmad nincs a fejlődésének menetéről, ami minden kutyánál szinte teljesen egyforma.
2/15 anonim válasza:
A legjobb egy hozzáértő gazda lenne neki.
3/15 anonim válasza:
A staffi nem házőrző, sosem volt az és sosem lesz! Ha házőrzőt akartál, akkor miért olyan kutyát választottál, aki ennyire ember centrikus? Nem néztél minimálisan sem utána a fajtának?
4/15 anonim válasza:
Ez kb olyan mintha egy 8 éves gyerektől várnád el hogy riassza el a betöröket. Ráadásúl a staffik nagyon embercentrikusak. Csibészetetni meg úgy tudom 10 hónap felett szoktak.
5/15 anonim válasza:
Az ŐV is csak akkor használhatna ilyen helyzetben, ha a betörő védőkarral, klappéval megy be a telekre. :)
6/15 A kérdező kommentje:
kaptam a kutyát. már sok mindent meg tanítottam neki de sok más kutya már 5hónaposan a nadrágot tépi lefele az emberről :D csak kérdeztem mert ez az első kutyám és szeretem is nagyon :)
2013. máj. 3. 21:00
7/15 anonim válasza:
és az miért jó,ha 5 hónaposan letépi a gatyát valakiről???
alapból miért kellene hagyni,hogy tépjen bármit is a kutya?
kortól és fajtától függetlenül...
Első kutyának meg igen erős egy staff,úgyhogy menjetek kutyasuliba szerintem...
8/15 anonim válasza:
Keress egy nagyon jó kutyaiskolát és a kellő tanfolyamok vagy az oktatók beleegyezése után elkezdhetsz ÖV-re járni. Egyedül ne hergeld és vadítsd a kölyköt, azzal csak tönkre teszed.
9/15 anonim válasza:
Normális idegrendszerű 5 hónapos kutya nem tépi senki nadrágját max játékból. Szerintem olvas utánna egy kicsit a falkavezérségnek, [link] pl itt. Ha lehtőséged van akkor pedig menjetek kutyasuliba ahol sok hasznos tanácsot kaphatsz.
10/15 A kérdező kommentje:
jolvan köszönöm
2013. máj. 3. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!