Van egy 5hónapos staffordom, azt szeretném ha ugatna ha jön valaki és nem mászna rá senkire. Valaki valami ötlet? Csibészelés jó lenne neki erre?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 19:58
11/15 anonim válasza:
Valóban kicsit sokat vársz egy öt hónapos kutyáról.Az ösztöneikre jellemző viselkedés 1.5-2 éves korára fejlődik ki teljesen egy kutyának.
12/15 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2013. máj. 4. 07:39
13/15 anonim válasza:
"5hónaposan a nadrágot tépi lefele az emberről "
Egy 5 hónapos kutya semmit nem tép senkiről. Ha mégis, akkor ott a gazdája valamit nagyon, de nagyon elrontott.
A nadrágtépés és egyebek felnőtt korban sem lehet elfogadható. Egy jól képzett kutya nem marcangolja az embereket.
14/15 Balázs2 válasza:
Mondjátok hogy a stafford nem házörző, én láttam ilyen kutyát morogni idegenre miközben a gazdája tartotta vissza. Mind1 énis ilyen kutyát vettem nem fogom kutyaiskolába hordani veszekneki minőségi tápot szeretem, fegyelmezem, szerintem bármit lehet nevelni egy ilyen kutyából.
15/15 anonim válasza:
KÖNYÖRGÖM! CSIBÉSZELÉS?! TILOS EZEKNÉL A KUTYÁKNÁL!
ILYENKOR LESZ VESZÉLYES EZ A KUTYA,AMIKOR SOK ESZES MEGVEZI ÉS FOGALMA NINCS MIT CSINÁLJON VELE!
ENGEDÉLYHEZ ÉS IQ SZINTHEZ KÖTNÉM A BULL TÍPUSÚ KUTYÁK TARTÁSÁT KOMOLYAN!
An. meg 5 hónapos, te 5 évesen nem örültél a látogatóknak? Ugasson, ha jön valaki... Istenem... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!