Kutyaiskolákkal kapcsolatos mémek! Léteznek ilyenek?
Itt azokat a dolgokat szeretném megtárgyalni, amelyek a kutyaiskolákkal kapcsolatban elterjedtek és nem igazak.
Pl. a tükör nem büntet, a cerbi nem jutalmaz, a hagyományos kutyasulik nem használnak pozitív megerősítést, stb.
"Ez a te véleményed amit semmilyen tény nem támaszt alá, és én sem osztom."
Ez meg a te véleményed amit semmilyen tény nem támaszt alá és én sem osztom.
Na? :-DDD
Kedves kérdező kezdesz belemenni fölösleges kötekedésekbe...
Tök jól írják az előzők. Az oktatónak nem így kellet volna eljárni. Viszont ezt elmondtattad volna neki is hogy szerinted ez még belefér abba hogy elmagyarázza, de ha nincs rá ideje akkor lehetet volna szólni neki a következő órán..
"Mi volt ez a konkrét probléma?"
Nem annyira agresszió, mert a kutyám nem agresszívóskodott alapból egy kutyával sem, de ha nekimennek akkor nagyon durván védekezik. Ezt úgy értsd hogy hasít, bőrt tép le és hasonlók.
Agár szuka, és volt hogy egy ilyen akciója után a nyitott kertkapun az utcára kirontó roti kannak ütőeres vérzése lett. Terápiázni meg nagyon nem volt értelme mert kommunikál a többi kutyával meg mint írtam, alapból nem agresszív. eljárszik a terápiás kutyákkal.
"Kedves kérdező kezdesz belemenni fölösleges kötekedésekbe... "
Szerintem meg a konstruktív kritika nem kötekedés, persze tudni kell elviselni...
kispalikee:
az lesz a válasz hogy ha a gazdi nem tartja a tanításokhoz magát az nem a módszer hibája
Nem, nem mondja senki hogy altasd el a kutyát.. Keress egy másik módszert ami működik. Mint már mondtam nem mindenható a módszer.. (mint ahogy nem mindekinek jó x gyógyszer fejfájásra csak y...)
Amúgy én még azt is megkockáztatnám, hogy akár másik tüköriskolába lehet tudnának segíteni, persze tudom egy pesti messze van.
Nem véletlen vannak szintjei a tüköriskoláknak. Biztos van olyan probléma amivel nem tudnak mit kezdeni vidéken, de őrmezőn vagy népszigeten igen. És biztos van olyan probléma amivel itt se ( hogy a gazda vagy a kutya hibájából az már kérdéses)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!