Pápán ki tart huskyt?
de,persze:)köszi előre is :)
nekem 3hónap múlva meglesz de már nagyon várom:) :$ :)
Szia. Bocsi, hogy csak most válaszolok, nem nagyon voltam gépnél. 1. válaszoló vagyok megint.:)
Igazából mire lennél kiváncsi? Megvan már a kutyus?
Fontos nála a mozgásigény kielégitése, mivel elég sportos kutyák, de azért nem kell ettől megijedni, mert sokan túl komplikálják ezt az igényüket, egyáltalán nem annyira vészes a dolog.:) Én mindenképp ajánlom, hogy tanitsd meg a behivásra, mert igy ha van olyan hely, ahova elviheted és eltudod engedni akkor jól kirohangálhatja magát, én is ezt szoktam, szuper nézni, ahogy élvezik a szabadságot, mindkét kutyám jön hozzám első szóra, igy nincs gond a behivással, bár én erre különösebben nem is oktattam őket, nagyon jó a kapcsolatom a kutyáimmal szerencsére. Fontos, hogy következetesen neveld, szóval amit egyszer nem szabad, van egy szabály, azt ne engedd neki, mert elég egyszer megengedni.:)) De nem tudom mit mondhatnék, nagyon jó kutya vállhat belőlük, ha megkapják a kellő foglalkozást, persze ha nem, akkor el is lehet őket rontani és szökhetnek vagy az ember fejére nőnek könnyen. Nagyon okos kutyák, de megvan a maguk önállósága, makacssága.
Ha bármiben segitség kell nyugodtan irhatsz és segitek, ha tudok.:) Sok sikert a kutyushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!