Van egy akita inu kutyám. Szerintetek, ha veszek mellé egy huskyt akkor kijönnének egymással? Eltűrnék egymást?
van rá időm! :D félreértettél valamit
délelőtt nem vagyok itthon mivel valamikor dolgozni is kell.. de amint hazaérek a kutya végig velem van és viszem sétálni és jön velem mindenhova, de szeretnék mellé egy huskyt! jó nagy udvarunk van és családi házban élek! :)
Az én akitám kifejezetten barátságos az emberekkel is és a kutyákkal is.. egedül akkor nem ha pórázon van, de ha nincs rajta akkor minden kutyával egyből haverkodik, aminek azért örülök, mert nem kell azon aggódnom, h ha hoznak hozzánk kutyát akkor egyből nekiesik! :) .. remélem érthetően írtam le! :)
Szia, nekem huskym van, és hát, lehet, hogy ő a kivétel, de ő nem rosszalkodik, holott nem viszem mindennap több órás sétákra.
az tény, hogy ha nem is mindennap, de minden másnap megyünk sétálni, meg nagyon sokat játszunk, meg van mellette egy másik kutya, és általában kergetőzünk, és akkor mind a kettő fárad, de ha nem kergetőzünk akkor labdázunk, ő meg szalad érte, meg visszahozza, szóval azért ha nem is a sétával, de mozgatom őket mindennap.
Szerintem amúgy ne husky-t válassz, mert ő is eléggé önálló fajta, meg az akita is, szerintem sokkal nehezebben fogsz velük bírni, mert akár egymástól is el leshetik a hülyeséget. én a helyedben egy engedelmesebb kutyát választanék, mert sokkal könnyebb lenne. nekem is egy német juhásszal van, és a husky felnéz a nj-re, meg sokszor utánozza, pedig nem sokkal idősebb a nj.
sok sikert előre is hozzájuk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!