Miért mondják ezt mindig?
Szerintetek miért mondják rögtön egy lányra, hogy plázacica, csak azért, mert van egy kis méretű kutyája, ölebe? pl. mopsz, francia bulldog, yorkie...
Valahogy nem fér a fejembe... ma rám is ezt mondták, mikor közöltem, hogy egyszer szeretnék egy papillont...
Aki sportosan és lazán öltözik, arra nem lehet rámondani azt a jelzőt, hiába van kiskutyája. Aki azt mondja az ostoba.
Akkor a plázacica jelzővel az egész békási kiskutyásokat is el lehetne nevezni. A fiataltól a nagymamáig.
Ne foglalkozz velük!
Egyébként annyira látszik, ki a plázacica: a kis Fifikét minden kutyától elrángatják, felkapkodják, pórázról elengedni nem merik, esőbe-sárba nem viszik, nehogy koszos legyen, stb-stb...Szánalmas emberek, a kutyájuk meg szerencsétlen...
# 17/19: én is gondoltam már rá, szerintem meg is fogom csinálni…
Szilvi Argos: szerintem is… az ember szánalmas, a kutya meg szerencsétlen…
# 19/19: arról, hogy az ő kutyája fél, nem tehettek. Hidd el, én sem kapkodnám fel, és csak azért vennék kisméretű kutyát, mert a nagynak nem hinném, hogy ki tudnám elégíteni a mozgás –és táplálékigényét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!