Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti ellenzitek ezt?

Ti ellenzitek ezt?

Figyelt kérdés
Adott 3 kutya, mikor végeztek az evéssel odamehetnek egymás táljához és simán kinyalogathatják amiből egy másikuk evett. Illetve "vacsorát" mindig ugyanakkor kapnak, de rendszertelenül pottyanhat nekik bármikor csont hús, a csont hús egész nap elől hagyva, bármikor hozzáférhetnek.
2013. máj. 6. 18:12
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
És ha igen, akkor miért?
2013. máj. 6. 18:13
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem pottyanhat nekik bármikor ez-az. Ez nem jó, de sajna nálunk is előfordul :D

Kinyalhatják, persze. Illetve hát ezt neked kell eldönteni, hogy neked mi fér bele.

2013. máj. 6. 18:15
 3/15 anonim ***** válasza:
8%

Csontot ne adj nekik mert az nem jó, kiszakadhat a belük! Apukám soha nem ad, meg én is ellenezném

16L

2013. máj. 6. 18:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem ellenzem, nálunk is hasonló a rend.
2013. máj. 6. 18:17
 5/15 A kérdező kommentje:
És a tisztelet, a falkasorrend?
2013. máj. 6. 18:18
 6/15 anonim ***** válasza:

Kutya előtt kaját nem hagyunk egész nap. Az hogy nem ugyan akkor kakálnak nem baj.

Az én kutyáim is megnézik a másik tálját mikor befejezték; én erről még semmi rosszat nem hallotta.

2013. máj. 6. 18:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Jaj bocsi elnéztem.:D

Nálunk is kapnak hébe-hóba egy kis csontot napközben szerintem ez sem baj. Csöves csontot csak nyersen kaphatnak egyébként azt hanyagoljátok.

2013. máj. 6. 18:21
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Semmi bajuk nem lesz a csonttól, de túl gyakran és sokat ne adj nekik, mert szorulást okozhat! Plusz nem is egészséges.

Sertéscsontot és húst csak főve, illetve vaddisznót is!

A többi mehet nyersen. Csöves csonttól se lesz semmi baja... főleg nyersen, illetve ha van rajta egy kis hús.

2013. máj. 6. 18:23
 9/15 A kérdező kommentje:
nem arra voltam kíváncsi, hogy milyen csontot adhatok nekik...
2013. máj. 6. 18:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy hogy kevered be ebbe a falkasorrendet... Nem a te tányérodba nyalnak bele ;) semmi gond ezzel, persze, hogy megnézik egymás tányérját, akkor van gond, ha a kaja miatt pl egymásnak esnek vagy az egyik elzavarja a másikat és nem hagyja enni.
2013. máj. 6. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!