Hol tároljátok a kutyaeledeles tálkát?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 21:50
21/25 anonim válasza:
Ahol éppen kedvem van letenni. Nincs neki kifejezetten helye. Általában a kertben valahol.
22/25 anonim válasza:
Ha ekkora problémát jelent eltenni a tálat, akkor miért nem neveled meg egyszerűen a kutyádat? Ha látod, hogy elkezdi cipelni, akkor tiltsd le róla, és rakd vissza a helyére!
Amúgy azért is szórakozhat vele, mert vagy unatkozik, vagy éhes, és jelezne neked, hogy adjál enni.
Nem tudom mennyit foglalkozol vele, de ha ennyire unatkozik, akkor vidd el sétálni, játssz vele a kertben, fáraszd le, és nem fog a táljával játszani.
Illetve, vegyél neki játékot, amit rághat, meg cipelhet, talán leszokik a tálkájáról...
23/25 anonim válasza:
Mi a tápot az egyik szekrényben tartjuk, a tápot meg a konyhában lévő radiátoron:)
24/25 anonim válasza:
A bontatlan zsákok a garázsban vannak. Az aktuálisan bontott a konyhában, egy táptartó vödörben. A tálakat minden evés után elmosogatom, a 'használaton kívüli helyük' pedig a lecsukott tetejű gáztűzhelyen van.
25/25 anonim válasza:
jaj, most néztem, hogy a tál helyett is tápot írtam:D bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!