Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tároljátok a kutyaeledeles...

Hol tároljátok a kutyaeledeles tálkát?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 21:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Jó, akkor légyszi csak írjátok le ti hol tároljátok, mert erre lennék kíváncsi. Köszönöm.
2013. máj. 5. 22:03
 12/25 A kérdező kommentje:
#10 imádlak, végre egy értelmes válasz!!
2013. máj. 5. 22:03
 13/25 anonim ***** válasza:
Ja, az én kutyámat egyáltalán nem zavarja, ha a földön hagyom, mert úgyis üres:)
2013. máj. 5. 22:04
 14/25 anonim ***** válasza:

fekhelye mellett van..

amúgy enyém is békén hagyja, üres tálkával minek szórakozzon :D

megették a kaját,felveszed és felteszed olyan helyre amit nem érnek el és kész..

2013. máj. 5. 22:10
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem előttük van általában,egyáltalán nem zavarja őket meg eszik a kaját kinyalják a tálat és egész nap a közelébe se mennek!De ha ritkán elteszem akkor van a házunk mellet egy kis mellélépület és ott van a kaja is meg a tál is! :)
2013. máj. 5. 22:10
 16/25 anonim ***** válasza:
A nagyszobában, ahol ők is laknak. Egyiket sem érdekli különösen, míg nincs benne kaja.
2013. máj. 5. 22:13
 17/25 anonim ***** válasza:
Természetesen nem szabad egész nap előtte lenni kajának, de ennek a tálkához semmi köze. Az üres tálka nyugodtan lehet előtte. Nekünk a teraszon vannak a tálkák. Ha a tieid szórakoznak vele, akkor tedd oda, ahol a tápot tartod, ott nem férhetnek hozzá. Nekem a kazánházban vannak a kutyás cuccok.
2013. máj. 5. 22:15
 18/25 anonim ***** válasza:

Nyáron a pincében etetem őket,mert ott nagyon kellemes idő van,így a táljuk általában a pincében egy sima asztalon van.A tápot pedig egy Acanás műanyag táptartó dobozban tárolom,a konzerveket szintén az asztalon.

Télen a cipős szekrényünk egyik polcán vannak a kutyás dolgok.A tápot akkor meg felhozzuk a kamrába.

2013. máj. 5. 22:16
 19/25 anonim ***** válasza:
Amikor ettek, elmosom a tálat és a konyhapultra teszem, vagy épp szárad a mosogató mellett... A tápot zárható műanyag vödörben. A vizes táljuk mindig tele van és elérhető. Talán tedd ilyen kutyatál tartó kis állványra, akkor nem fogják elcipelni. Fából is lehet ilyet csinálni, láda, benne egy lyuk, amibe az edényt teszed, az edény pereme tartja a helyén a tálat, biztos láttál már ilyet.
2013. máj. 5. 22:36
 20/25 anonim ***** válasza:

Most komolyan, nem tudod hova tenni a földön kívül a kutya tálját...?

Én általában hagyom ahol van, a konyhában. Ha üres akkor úgy sem érdekli. De ha viszont valamiért elteszem, akkor ráteszem a gáztűzhelyre, vagy a mikróra, vagy éppen ahova teszem. Kívülről úgy is tiszta, belül meg el szoktam mosni.

2013. máj. 6. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!